Problem z treningiem Tuga i bramkarzami.

Vergil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.08.2008, 18:53    Pytanie
Mam problem z treningiem Tuga. Ściągnąłem go i atrybuty zamiast magicznie rosnąć, niemagicznie spadają i to bardzooo. Zacząłem stosować go przed sezonem zamiast treningu kondycyjnego i cały czas go stosuje( większość z was mówiła,że trening kondycyjny nie jest potrzebny). Niestety okazało się, że moi piłkarze byli fatalnie przygotowani kondycyjnie. Na szczęście po jakimś czasie im to przeszło a trening Tuga, jak sprawdzałem w opcji ,pomagał ( chociaż jak wchodziłem w profil piłkarzy to atrybuty im się nie podnosiły. Mam teraz w grze listopad i atrybuty zaczęły spadać i to nie lekko tylko tak jakby zawodnicy wogóle nie trenowali. Przełożyło się to na wyniki meczów, bo od kiedy zaczęły im spadać atrybuty mam wielki problem z wygraniem meczu. (obecnie 4 spotkania bez zwycięstwa)- od razu mówie,że rozmowy motywacyjne przeprowadzam dobrze, bo sprawdzałem po reakcji na rozmowy z mediami i podczas meczu . Tu rodzą się moje pytania: Czy mam kontynuować grę z treningiem Tuga? Czy takie słabe wyniki treningu wynikają ze złego przygotowania przed sezonem.

Mam jeszcze jeden problem. Kupiłem sobie bramkarza Pawła Nerka( atrybuty bramkarskie wyglądają ładnie, tak samo u drugiego bramkarza Macieja Budki). Asystent wycenie ich umiejętnośc na tylko 4 gwiazdki i zgodzę się z nim bo bronią ostatnio fatalnie (chociaż Nerka czasami miał przejawy geniuszu i potrafił przez kilka meczy zgarniać oceny po 8,9). Chciałem kupić nowych bramkarzy ale atrybuty mają o wiele słabsze od Pawła Nerka i Budki( chociaż asystent ocenia ich umiejętność na lepszą od moich bramkarzy). Tu mam pytanie jakie atrybuty liczą się w przypadku bramkarza? Ja zawsze biorę takie: chwytanie,gra na przedpolu,gra w powietrzu,1na1,komunikacja,refleks,wyjścia do piłki,skoczność, siła.

Macie 2 linki z profilami tych piłkarzy( przy okazji możecie zobaczyć jak im atrybuty spadają)

El Fenomeno

Vergil Młody aktywista

0
01.08.2008 21:52    #10
Ale tylko bramkarze są słabo ocenieni . Reszta piłkarzy jest oceniona tak jak powinna na poziom Legue One .
El Fenomeno

Delle_Alpi Partyzant

0
04.08.2008 17:53    #11
A może masz masz za słabych trenerów ?;/

didol92 Młody aktywista

0
04.08.2008 17:57    #12
Może spróbuj trening ''darkstarr'' ktory wg mnie jest bardzo dobry.
Albo może to ci ułatwi ustawienie treningu
http://www.centr(...)to=pokaz

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.08.2008 o godz. 18:40

Użytkownik uznał post za pomocny

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.08.2008 19:26    #13
[quote=didol92]Może spróbuj trening ''darkstarr'' ktory wg mnie jest bardzo dobry.
Albo może to ci ułatwi ustawienie treningu
http://www.centr(...)to=pokaz[/quote]
różwniez go polecam, ostatnio zmieniłem z TUGa i jestem zadowolony mam +2 do prawej strony i gites ;)

Vergil Młody aktywista

0
05.08.2008 13:39    #14
[quote=Delle_Alpi]A może masz masz za słabych trenerów ?;/[/quote]

Mam przywiotych trenerów poziom treningów mam kilka 7 i kilka 6

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 05.08.2008 o godz. 13:49

El Fenomeno

didol92 Młody aktywista

0
05.08.2008 13:53    #15
Jak coś to stąd możesz go ściągniąć

http://files(...)nfo.html

Vergil Młody aktywista

0
05.08.2008 15:02    #16
Dzięki
El Fenomeno

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.