Problem z uruchomieniem steama/FM

Burbulek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.07.2012, 10:41    Pytanie
Witam!
Mam poważny problem. Mianowicie nie działa mi Steam. Kiedyś przy wczytywaniu się Windowsa sam się włączał i nie było problemu. Po pewnym czasie zaczęła się wyświetlać informacja, że nie ma połączenia z internetem (przeglądarka śmigała) i żebym spróbował ponownie się połączyć. Po ponowieniu próby było wszystko ok. Ale od jakiś 3 dni Steam się zaciął na amen. Nie odpala się samodzielnie. Gdy próbuje go uruchomić ze skrótu na pulpicie pojawia się na pół sekundy klepsydra przy kursorze i niestety nic dalej się nie dzieje. Wczoraj zrobiłem reinstalke Steama i pomogło. Po około pół godzinie, ściąganiu plików, wpisywaniu najróżniejszych kodów w celu odzyskania konta (rzekomo loguje się z innego komputera za każdym razem choć nie mam zmiennego IP) udało mi się połączyć ze Steamem i zagrać w FM. Ale niestety dziś problem pojawia się na nowo. Nie pomaga też zalogowanie się przez ich stronę internetową. Nawet jeżeli już jestem na swoim koncie i naciskam "zagraj teraz" przy FM to nic się nie dzieje. Gra jest oryginalna. Może macie jakiś pomysł jak rozwiązać problem? Pozdrawiam.

migacz1125 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.07.2012 22:25    #1
Reinstall ? Łącznie z czyszczeniem rejestrów ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution