Problem z ustawieniem gwiazd.

Fishu6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.01.2011, 20:55    Pytanie
Football Manager... uznawany za najbardziej realistyczny manager. Tak? Więc dlaczego w każdym zespole który prowadziłem, zawodnicy teoretycznie najlepsi rzadko są jednak gwiazdami? Obecnie prowadzę Barce, drugi sezon wszystko idzie jak po maśle tylko nie wiem co zrobić by piłkarze tacy jak Messi czy Iniesta grali tak, jak wskazują na to ich FM-owe, wysokie z resztą atrybuty. Oglądając mecz mam wrażenie, że tylko nazwiska wyróżniają zawodników, taki Messi chociażby... drybling, technika, błyskotliwość - wszystko na niebanalnym poziomie a jak oglądam eFMeowy mecz to ni chuu chuu. Przypuszczam, że mój błąd tkwi w ustawieniach indywidualnych więc prosił bym o jakieś rady...

Pozdro.

gromo1990 Partyzant

0
07.01.2011 12:50    #1
Po prostu daj im możliwie najwieksza swobode taktyczna i bedzie git :)

kosior145 Partyzant

0
07.01.2011 13:31    #2
wtedy beda biegali po boisku jak opetani skrzydłowym ustaw

Fishu6 Partyzant

0
07.01.2011 17:59    #3
[quote=gromo1990]Po prostu daj im możliwie najwieksza swobode taktyczna i bedzie git :)[/quote]

Myślisz, że tego nie próbowałem? Wtedy taki Messi bierze piłkę, schodzi do środka parę metrów i strzela np. z 30-25 metra a piłka takim ślicznym łukiem mija bramkę... a czasami to i nawet pole karne! No wygląda to przekomicznie śmiesznie :D A co do dryblingu wyżej wspomnianego zawodnika to już w ogóle - jeżeli nie zatrzyma się na drugim zawodniku to mam powód do radości :)

Wie ktoś może jak wycisnąć jak najwięcej z umiejętności zawodnika? Na co zwracać uwagę w poszczególnych przypadkach?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.