Problem z wygrywaniem meczów

krycha1101 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.08.2008, 10:20    Pytanie
Mam powanzy problem od dluzszego czasu bardzo ciezko mi wygrywac mecze. Prowadze klub ligi angielskiej i w tamtym sezonie wszystko poszlo wysmienicie wygralem lige i LM. W tym sezonie wszystko sie zalamalo. Po 15 meczach jestem na 12 pozycji w lidze. Remisuje z druzynami ktore sa murowanym kandydatem do spadku. Zostalem rozgromiony 5:2 przez bolton i 4:1 przez manchaster. Czesto mam miazdzaca przewage ale niemoge ich wykozystac gdy ja mam 20 celnych strzalow a przeciwni 2 i przegrywam mecz. Czesto trace bramki po kontratakach. Kto mi pomoze co moze byc nie tak?

krolik123 Partyzant

0
13.09.2008 20:09    #10
-cofnij ;inei obrony ale ne iza bardzo
-jesl igrasz przeciwko druzynie ktora ma bardzo dobrego napadziora lub off pomocnika to cofnij def pomocnika i zrob mu scisle krycie 1 na 1
-a z ta skutecznoscia... musisz zmienaic taktyke i dopasowywac ja do kazdeg oprzeciwnika. dac skrzydlowym czeste dosrodkowania ( nei wiem jakich masz napadziorow ale jesli jest deogba to zrob go odgrywajacym i kaz zawodnikom posylac do nei go pilki)jednego z napastnikow mozesz troche cofnac aby wlaczyl sie w gre. no i wazny jest tez jakis rozgrywajacy.

ja tez miawelem takie problemy. w takich sytuacjach ( jesli obrona zawodzila) to skupialem sie na tym zeby nie stracic bramki i gralem dlugimi podaniami z kontry.
mam nadzieje ze pomoglem

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
14.09.2008 10:48    #11
Jak widzisz większość poleca zmienić taktykę. To chyba najlepsze co mógłbyś zrobić, być może Twoja taktyka nie jest najlepsza, albo przeciwnicy ją szybko rozpracowali. Zmieniając ją w trakcie sezonu musisz liczyć się z tym, że Twoi zawodnicy muszą zagrać kilka meczy, aby się z nią oswoić, myślę, że mając takich graczy dasz sobie radę...

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
14.09.2008 12:49    #12
Słuchaj uważnie, bo nie będę powtarzać:
Po takiej serii na pewno masz beznadziejne morale. Rada jest jedna - zorganizuj sparing lub dwa z twoim zespołem rezerw. Trik polega na tym, że twoi zawodnicy tak samo się cieszą z takiej wygranej jak ze zwycięstwa w finale LM. Ładując po 8 bramek morale zespołu wzrosną. Takie czarne serie zdarzają się bardzo często, więc się tym nie przejmuj.

Kiedyś ktoś napisał, że bardzo przydatna jest zmiana taktyki conajmniej raz na rok. Bowiem komputer (powoli, bo powoli) uczy się twojej taktyki. Ciężej ci się gra z każdą drużyną po kilku sezonach z jednym założeniem. Zmiana taktyki jest wręcz konieczna.

Po za tym skrytykuj kilku zawodników za słabą formę oraz zacznij karać zawodników po beznadziejnych meczach. Jeśli okażesz trochę cierpliwości, zła passa wkrótce minie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.