Problem z zatrudnieniem trenera

Tobi18 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.01.2012, 20:36    Pytanie
Otóż mój zarząd blokuje mi transfer trenera siłowego, bo uważa, że nie potrzebuje pracownika na tym stanowisku, a mam tylko jednego na dwóch możliwych.

I gdzie tu sens jest?
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Brunhoso3115 Partyzant

0
21.01.2012 20:45    #1
Nie masz może za dużo trenerów innego typu?

Użytkownik uznał post za pomocny

Valdi91 Młody aktywista

0
21.01.2012 20:56    #2
Niektóre kluby mają milion trenerów juniorów, sprawdź to. Też się kiedyś głowiłem, miałem zatrudnionych 2 trenerów i więcej nie mogłem, wszedłem w sztab szkoleniowy a tam cała lista trenerów juniorów, nie wiem po co. Zwolnij ich w pizdu to będzie git. Warto także poprosić zarząd o udostępnienie kilku dodatkowych etatów dla trenerów, co pozwoli Ci przypisać do każdej kategorii treningowej 1 specjalistę, podnosząc tym samym efektywność treningu.

Użytkownik uznał post za pomocny

Tobi18 Młody aktywista

0
21.01.2012 22:41    #3
Dzięki panowie, w sumie mogłem na to wpaść :]

Do zamknięcia.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Radano Partyzant

0
17.02.2012 10:21    #4
Witam,

Również mam problem z zatrudnieniem trenerów w klubie.
Oto ilu mam trenerów w klubie:

1 x Trener pierwszego zespołu
7 x Trener
1 x Trener siłowy
1 x Trener bramkarzy
6 x Trener juniorów

Mam więc 16 trenerów w klubie.
Zarząd teoretycznie pozwala mi na zatrudnienie 22 ale każdą próbę zatrudnienia nowej osoby blokuje twierdząc że jest już ich za dużo na daną pozycje :/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.