Problem ze skórkami

Pawcio6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.06.2009, 14:51    Pytanie
Witam mój problem przedstawia się nastepująco, otóż po wgraniu pewnej skórki(której nazwy już nie pamiętam) zawiesił sie FM, kiedyś spotkała mnie juz podobna przykrość więc właczyłem FMa jeszcze raz wczytałem inne skórke i wszystko wydawałoby się w porzadku gdyby nie jeden bład, a mianowicie teraz przy kazdej załadowanej skorce jesli nie mam facepacka to tak wwyglada profil zawodnika. I nie wiem jak powrócić do czarnej głowy;p

Nie chce mi sie coś załączyć obrazek więc daje go tutaj http://www.speed(...)206.html

Z góry dziekuje za wszelką pomoc!

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 27.06.2009, 15:03

Kamilx Młody aktywista

0
27.06.2009 15:15    #1
Lepiej by było jakbyś jednak zgrał tego skrina.

---------------------

Mialem kiedyś podobny problem. Zrobiłem reinstall i było wszystko ok. Ale nie mam pewności czy o tym samym mówimy. ;-)

pucmen Partyzant

0
27.06.2009 21:24    #2
a to ja miałem tak ze robie wszystko ze skórką, i chcesz zmienic i patrze jej nie ma ;D
Serce w bieli,
Krew w błękicie,
Unia Oświęcim,
Ponad Życie!

Pawcio6 Partyzant

0
27.06.2009 22:47    #3
To że mogę zrobić reinstalla to wiem ale własnie pytam czy można jakoś inaczej. A drugiego posta sorry ale nie zrozumiałem:D;p

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.06.2009 14:30    #4
1. Rozpakowujesz resource archiverem plik C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009datagraphics.fmf

do

C:Documents and Settings
azwa_użytkownikaMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphics
.

2. Wchodzisz w folder: C:Documents and SettingsPawełMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2008graphicspicturesplayers
ormaldefault
i zapisujesz TO zdjęcie jako none(w formacie .png

3. Przeładuj skórkę i powinien być gicor.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.06.2009 o godz. 14:32

Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.