Problem ze zdjęciami w wiadomościach

macieks7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.01.2012, 08:34    Pytanie
Cześć wszystkim,
Pojawił mi się po raz pierwszy w mojej historii z fm'ami problem z wyświetlaniem zdjęć w wiadomościach. Nie mam możliwości zrobienia screena ale polega on na tym że jak wyświetla mi się jakaś nowa wiadomość dotycząca jakiegoś zawodnika to do tej pory wyświetlało mi się obok jego zdjęcie i np. jakieś statystyki, tak samo jak zlecałem obserwację jakiegoś zawodnika to jak przychodził raport z obserwacji to główne informacje o potencjale wyświetlały mi się w tej wiadomości.
Obecnie te zdjęcia ze statystykami mi się nie wyświetlają i brak ich nie potrafię połączyć z jakąkolwiek czynnością jaką zrobiłem. Sprawdzałem na różnych skórkach i na każdej jest tak samo. Przeszukałem również opcje i nigdzie nie widzę tej mogącej odpowiadać za to.
Proszę o pomoc, może ktoś z Was spotkał się już z takim problemem?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.