Problem!!

mateushem Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.05.2011, 13:10    Pytanie
Mam problem z grą, uruchamiając ją wyskakuje czarne tło , kursor przestaje być aktywny ale np. muzyka gra. alt+tab , ctrl + alt + delete nie chodza jedyna mozliwosc to pocisniecie kompa z reseta. Co zrobic?? windowsa przeinstalowywalem sciagalem gre z roznych stron i przy kazdej to samo, a kiedys mi chodzila!...

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.05.2011 14:01    #1
Rozwiązanie:
- Dzień dobry, moja ulubiona ekspedientko, czy dostanę oryginalnego
Football Managera 2011?'
- Witaj, mój ulubiony kliencie, ależ oczywiście, że dostaniesz oryginalnego Football Managera 2011! Zenek, podaj no oryginalnego Football Managera 2011!!
- Czekaj, już Ci podaję oryginalnego Football Managera 2011! Masz!
- Dziękuję Zenek za oryginalnego Football Managera 2011! Proszę, mój ulubiony kliencie, oto twój oryginalny Football Manager 2011!
- Sprawiła mi pani wielką radość, znajdując dla mnie oryginalnego Football Managera 2011! Ile płacę za oryginalnego Football Managera 2011?
- Niewiele, bowiem oryginalny Football Manager 2011 jest już tańszy.
- A zatem proszę, oto zapłata za oryginalnego Football Managera 2011! Dziękuję i do widzenia!
- Ja również dziękuję i zapraszam ponownie, tym razem po oryginalnego Football Managera 2012!

Mam nadzieję, że pomogłem.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.