PROBLEM!!!! PROSZĘ PZECZYTAJCIE I POMÓŻCIE

Cvany Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.12.2007, 16:58    Pytanie
No więc tak , mam Fooball Managera 2008 instalacja przebiega POPRAWNIE , gdy przychodzi czas na rozpoczęcie gry jest też dobrze , lecz gdy wybiore państwa w których chce grać to naciskam "Rozpocznij Gre" i potem wyskakuje takie okienko gdzie jest pokazane co robi w tej chwili gra gdzieś po 40 sekundach komputer się restartuje miałem tak zawsze . Gdy wchodzę na pulpit wyskakuje mi takie okienko http://img24(...)fzy2.jpg o co chodzi z tymi błędami ,nie wiem jakie są to błędy jak wiecie to proszę was o pomoc co mam z tym zrobić.

Seweryn Młody aktywista

0
02.03.2008 14:49    #30
o Boże jaka żenada. Nie byłem na tej stronie jakis miesiąc, bo tutaj nie da sie wytrzymać. Włączyłem pierwszy lepszy temat, koleś ma jakąś ikonke na pulicie i od razu armia sprawiedliwości na czele z puckiem oskarża wszystkich na około bo ma na pulpicie coś co im sie nie podoba. Żenada w czystej postaci. Trzymcie tak dalej x_x

krooger1988 Młody aktywista

0
02.03.2008 14:57    #31
pyz7

Twój problem był poruszany wielokrotnie na łamach suflera. Jesli byłbys tak laskawy to prosze skorzystaj z wyszukiwarki bo ona naprawde nie boli.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
02.03.2008 15:04    #32
Po pierwsze temat został wznowiony jest z końca grudnia. Po drugie ludzie z biegiem czasu się zmieniają i od tego czasu nie pamiętam kolejnej armii sprawiedliwości z mojej strony. Po trzecie za takie wypowiedzi już odpokutowałem. Po czwarte s4hide do czego służy to wiadomo.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Lesio Partyzant

0
02.03.2008 20:17    #33
Pucek- zamilcz!!! Zrób tym samym coś dla ludzi na tym forum!!!
A jak coś ci sie nie podoba, to nie odpowiadaj na temat i koniec, ktoś cię o to prosi???
A poza tym to z tych wszystkich twoich wypowiedzi to można by kilka książek napisać, bi ty chyba zamierzasz całe życie tu spędzić.
Człowieku, dobra rada dla Ciebie-wstań od kompa i zobacz, że wokół też jest inny świat od tego wirtualnego!!!!!!!!

pyz77 Partyzant

0
03.03.2008 19:18    #34
"pyz7

"Twój problem był poruszany wielokrotnie na łamach suflera. Jesli byłbys tak laskawy to prosze skorzystaj z wyszukiwarki bo ona naprawde nie boli. "

"Po pierwsze temat został wznowiony jest z końca grudnia. Po drugie ludzie z biegiem czasu się zmieniają i od tego czasu nie pamiętam kolejnej armii sprawiedliwości z mojej strony. Po trzecie za takie wypowiedzi już odpokutowałem. Po czwarte s4hide do czego służy to wiadomo. "

Do dwóch pajaców tzn.Pucek i krooger 1988-zamiast być takimi wygadanami i zachowywac sie jak banda szczeniakow i robic ze mnie wroga ludu(mam to w glebokim powazaniu-moge wam pokazac) to ten dzial sluzy do pomocy mimo wszystko.Moj problem byl poruszony az jeden raz,niestety nie bylo w nim wskazowek jak go rozwiazac.I nie jest to problem typu pada za duzo bramek,czy brak skutecznosci,ale niemoznosc kontynuowania gry.Jak napisal kolega powyzej -okulary z nosa zdjac,odejsc od komputera i poruszac dupska tluste zapewne na rowerku albo basenik to moze spojrzycie na zycie z innej perspektywy i nie bedziecie z siebie robic kaczorow dwoch.Nie sledze tak jak wy tego forum codziennie i przeoczylem poruszany watek.A ta wasze wyszukiwarka jest......podparta..Tematow bug,problemy itp jest 200 i który z nich dotyczy mojego problemu?????zegnam ozieble

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.03.2008 20:30    #35
Cvany ma s4hide, a to nie jest "czysty" program. Może masz FMa 08 oryginała, ale inne może pirackie. A piratom na tej stronie mówimy: STOP !. Takie moje krótkie zdanie xD

P.S. Odczepcie się od Pucka, bo on jest żywą legendą tej strony. Do tej pory pomógł 298 razy. Zamiast żenuować, cieszcie się, że jest taki Pucek i Wam pomaga.

pyz77 Partyzant

0
03.03.2008 21:56    #36
Witam. poradzilem z tym problemem:
1.sprobujcie zainstalowac patch 8.02 albo
2.Problem spowodowany jest uszkodzeniem save gry przez aplikacje działające w tle (np.. Program antywirusowy itp.), w tym wypadku niestety należy korzystac z innego stanu zapisu gry ewentualnie rozpocząć rozgrywkę na nowo.

Proszę sprawdzić, czy inne programy nie mają negatywnego wpływu na uruchomienie gry.
W tym celu uruchom system operacyjny w trybie czystego bootowania i w tym trybie wystartuj grę:

1. Kliknij "Start" na pasku zadań
2. Wybierz "Uruchom"
3. W oknie uruchom wpisz "msconfig" (bez cudzysłowów)
4. W narzędziu konfiguracyjnym wybierz "Uruchamianie selektywne" i odznacz:

Przetwarzaj plik system.ini
Przetwarzaj plik win.ini
Załaduj elementy startowe

5, Przejdź do zakładki "Usługi"
6. W zakładce usługi zaznacz "Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft" i wyłączyć wszystkie pozostałe usługi.
7. Zatwierdź zmiany i ponownie uruchom komputer

Pamiętaj, że w każdej chwili możesz powrócić do uruchamiania normalnego (powtarzając powyższą procedurę).

Tylko,że u mnie na starym savie mozna normalnie grac.
Serdeczne dzieki dla szokroka i cd projekt

ciesiel Partyzant

0
03.03.2008 23:07    #37
Cieszę się, że problem rozwiązany. Lesio-co cię obchodzi ile czasu Pucek spędza na suflerze. To jego życie i on będzie decydować o tym, co w nim robi.Zgadzam się z tym co napisał irekrog - dla niedoświadczonych graczy ktoś taki jak Pucek jest niezastąpiony. Spójrz ile razy pomógł innym. Nie znasz go osobiście i nie masz pojęcia jakim jest człowiekiem. Najpierw poznaj, potem oceniaj. Sorki za off topa, ale szewskiej pasji dostaję widząc podłość niektórych ludzi

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.