Witam. Mam pewien problem. Gralem KRC Genk przez 3 sezony jeszcze na starych latkach 12.0.4, pozniej moja gra zostala zaaktualizowana przez steam do najnowszej wersji. Zaczely sie problemy. Zawsze patrzylem jak zawodnicy sie rozwijaja poprzez patrzenie na strzalki rozwoju w profilu zawodnika. Teraz zaladowalem gre i przy prawie kazdym zawodniku i przy wszystkich jego umiejetnosciach sa strzalki do gory lub w dol mimo tego ze wcale nic nie wzroslo.
Przeczekalem jakies 3 miesiace w grze, a strzalki znikaja, pojawiaja sie nastepne, lecz zawodnicy nie rozwijaja tych umiejetnosci ktore mi wskazuje gra. Da sie jakos zresetowac te strzalki? Chcialbym miec podglad rozwoju zawodnikow, a obecnie tego zauwazyc sie nie da. Dzieki za odpowiedz.
Przeczekalem jakies 3 miesiace w grze, a strzalki znikaja, pojawiaja sie nastepne, lecz zawodnicy nie rozwijaja tych umiejetnosci ktore mi wskazuje gra. Da sie jakos zresetowac te strzalki? Chcialbym miec podglad rozwoju zawodnikow, a obecnie tego zauwazyc sie nie da. Dzieki za odpowiedz.
Najnowsze posty