problemy z grafika

prezestomek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2011, 10:47    Pytanie
witam! otoz mam problem z kitspackiem do I ligi a mowiac dokladniej z bogdanka leczna. mimo ze kitspack zawiera stroje dla tej druzyny tylko ona w 1 lidze nie ma zmienionych koszulek. wiecie jak ten problem zalatwic? druga sprawa jest - czy mozna usunac (w edytorze?) trzeci wariant koszulek ktore nie sa zmienione przez kitspack? trzecia sprawa - gram kolo 10 lat w cm/fm i nigdy sie nie zastanawialem co to jest buforowanie skorki- co to jest?
Shaken, not stirred

Falcon Przodownik pracy

0
18.11.2011 10:54    #1
A gdzie wkleiłeś facepacka?
Czy da się usunąć 3 rodzaj strojów nie mam pojęcia
Buforowanie skórki, trzeba zaznaczyć/odznaczyć przy wgrywaniu nowego skina do fm.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

prezestomek Partyzant

0
18.11.2011 10:58    #2
[quote=Falcon]A gdzie wkleiłeś facepacka?
Czy da się usunąć 3 rodzaj strojów nie mam pojęcia
Buforowanie skórki, trzeba zaznaczyć/odznaczyć przy wgrywaniu nowego skina do fm.[/quote]
1. pytam o KITSPACKA a nie FACEPACKA.
2. pytam co to jest a nie jak tego uzyc bo jak uzyc to wiem.
czytajmy ze zrozumieniem ;)
Shaken, not stirred

Falcon Przodownik pracy

0
18.11.2011 11:03    #3
Co za różnica czy kitspack czy facepack skoro się to wrzuca w to samo miejsce?
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

prezestomek Partyzant

0
18.11.2011 11:39    #4
-_-
z bogdanka juz sobie poradzilem.
Shaken, not stirred

giallorosso Partyzant

0
18.11.2011 13:36    #5
Pytanko do znawców. Problem dotyczy naszej rodzimej ekstraklasy i I ligi.
Kitspacki w wielu przypadkach zawierają tylko stroje domowe i wyjazdowe, bez trzeciego. Jednak w info o klubie mimo to wyświetla się domyślny strój alternatywny (trzeci). W Serie A np. nie mam tego problemu, jeśli w kitspacku są dwa komplety strojów to wyświetlają się tylko dwa. W czym rzecz? W configach już patrzyłem, wszystko gra. Pozostaje edytor?

prezestomek Partyzant

0
18.11.2011 16:43    #6
[quote=giallorosso]Kitspacki w wielu przypadkach zawierają tylko stroje domowe i wyjazdowe, bez trzeciego[/quote]
chodzi o to ze w edytorze musisz wylaczyc zeby pokazywalo trzeci zestaw strojow. dla polskiej ligi trzeba to zrobic dla: bytom, polkowice, zabki, belchatow, kielce, legia, lks, slask, widzew, wisla i zaglebie. reszta druzyn ma kitspacki po 2 lub 3 koszulki kompatybilne z dodatkiem.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.11.2011 o godz. 16:44

Shaken, not stirred

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.