Problemy z pressingiem

pinco Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.11.2007, 22:18    Pytanie
Grając sobie w FMa 2008 jak co roku dobrze się bawiłem. Co prawda dokuczały mi mecze które moi zawodnicy przegrywali w dość kuriozalny sposób ale każdym efemomnaniak wie, że wtedy myśli się tylko o tym co zrobić żeby poprawić grę swojej drużyny. Zacząłem bardziej przyglądać się grze mjej drużyny (Lech). Co zaobserwowałem? Mianowicie gdy drużyna przeciwna podchodziła w obręb szesnastki (powiedzmy 20 do 25 metrów) moi zawodnicy nie atakowali przeciwników tylko spokojnie patrzyli jak rozgrywają akcje i pozwalali im oddawać strzały. Pomyślałem że może chodzi o taktykę. Zmieniłem ustawienia odbioru, linii obronnej, gry przy przeciwniku, mentalności defensorów itd. Nie pomogło. Dalej moi zawodnicy zwyczajnie odpuszczali. W innych drużynach (Man Utd, Charlton) wystąpił ten sam problem . Nie mam pojęcia o co chodzi więc proszę innych menadżerów o pomoc (;

PS. Posiadam wersję 8.0.0 bez wersji beta łatki 8.01

Z góry dziekówka za pomoc

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
07.11.2007 22:21    #1
Jest to jeden z bugów polegający na tym, że twoi zawodnicy zamiast atakować rywali cofają się. Ściągnij wersje beta łatki i ten problem powinien zniknąć.

pinco Partyzant

0
07.11.2007 22:23    #2
dzięki bardzo (; w końcu będę mógł się nacieszyć grą ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution