problemy z taktyką?

dobre? Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2010, 18:46    Pytanie
Witam ktoś juz tu widze pisal o tym ale nie zakladal tematu gram w lidze polskiej Wisla i mam problemy z taktyka tego typu ze zespol gra fatalnie ale w lidze europejskiej szlo mi calkiem niezle wygrywalem z dobrymi zespolami a w lidze nie moge wygrac z przecietniakami kombinuje ustawiam zmieniam i nic a gram juz w fma dlugo dlugo;] chyba od cm2000 :Pma ktos podobny problem?

ksgdamian Partyzant

0
18.11.2010 18:53    #1
tak ja wiem kto ma taki problem Lech Poznan w realu

dobre? Partyzant

0
18.11.2010 18:57    #2
haha no dokladnie taki sam:P tylko widzialem ze ktos tu na forum o tym pisal w innym temacie;]

2damian2 Partyzant

0
18.11.2010 23:20    #3
Hej. Ja pisałem o tym samym problemie w innym temacie, który umarł i odp się nie doczekałem. Mam to samo. Zaczynałem ligę kilka razy i ten sam myk. Ostatnio zmodyfikowałem 4-4-2 i grając Legią całkiem nieźle mi szło, aż w pewnym, nieoczekiwanym momencie przegrałem z drużyną z dołu tabeli(będąc na pierwszym miejscu po 11 kolejkach z 1 remisem) i come back z problemem...kolejne 5 meczów to 2 remisy i 3 porażki....załamka...i niby ta sama taksa...już później modyfikowana, próba gry 4-5-1(4obronców-1defensywny pomocnik łącznik pomiędzy obroną a pomocą, 2 środkowych pomocników, 2 wysuniętych skrzydłowych, 1 lis pola karnego:D- opisuję tą taktykę bo grając mocnym hiszpańskim zespołem przez pół sezonu wygrałem wszystkie mecze w LM, a w lidze hiszp.,zanotowałem tylko jedną porażkę)... A grając w lidze polskiej tracę cierpliwość, aż rodzinka się dopytuje co ze mną bo jakiś nerwowy :D Szukam szukam i nie mogę odpowiednio dobrać taktyki pod średnich przeciwników dla średniego klubu(czyt.liga polska).

dobre? Partyzant

0
18.11.2010 23:41    #4
ja zauwazylem ze bardzo duzy wplyw maja morale dobralem teraz taka taktyke 4-3-3 i jest narazie oki :P zobaczymy jak na wyjzadach bedzie bo tez z tym problem zauwazylem;]

techniczny Młody aktywista

0
19.11.2010 08:36    #5
ja grę w nowego FM-a zacząłem właśnie Wisłą i miałem podobny problem. zawodnicy nie mogli się dostosować do żadnej popularnej taktyki. nie jestem menadżerem który tworzy zawiłe taktyki, wolę proste, przejrzyste, bez jakiegoś motania że każdemu zawodnikowi zupełnie inne polecenia. efekt jak grochem o ścianę. generalnie sądzę, że w FM-ie Wisła ma zawodników o zbyt dobrych statach, ale zupełnie się one nie sprawdzają. zresztą jak wszedłem w skład Wisły to się załamałem bo ludu od cholery ale grać kim nie ma, sam szrot :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution