Problemy z widokiem meczu

Elendil Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.01.2010, 22:20    Pytanie
Mam następujący problem - dotyczący rozdzielczości ekranu meczowego w trybie TV w 2D.

Dotychczas mecze wyświetlały mi się w domyślnej rozdzielczości. Można by rzec, że w 4:3 (na całym ekranie)

Nagle kolejny mecz wyświetlił się jak gdyby w rozdzielczości 16:9. Pojawiły się na górze i na dole ekranu takie szare paski (ograniczniki). Szerokość owszem, pozostała normalna (przez całą długość ekranu), lecz boisko zrobiło się po prostu "niższe", węższe w pionie.

I teraz pytanie: jak przywrócić pierwotną, domyślną rozdzielczość widoku meczowego, taką na cały ekran? I czemu tak nagle bez powodu się to pozmieniało?

PS. Chciałem dać screena ale nie mogę znaleźć folderu gdzie się zapisał. To przy okazji taki drugi problemik.....

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 22.01.2010, 22:39

wojtekldp Partyzant

0
22.01.2010 22:22    #1
Witam, słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema.

McMoney Młody aktywista

0
22.01.2010 22:46    #2
Elendil, czy wielkość kulek [zawodników] również uległa zmianie, czy tylko boisko?
Glory, Glory MAN UNITED !!

Elendil Partyzant

0
22.01.2010 22:54    #3
Wszystko

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.01.2010 o godz. 22:57

McMoney Młody aktywista

0
22.01.2010 23:09    #4
mi sie czasami to zdarza ale bardzo rzadko, a mianowicie może jeden mecz na piętnaście.
Glory, Glory MAN UNITED !!

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
0
23.01.2010 09:42    #5
Nazwa tematu zmieniona.

Elendil, prawdopodobnie jesteś przełączony na widok klasyczny boiska, możesz więc klikając na "Kamera TV" na górnym lub dolnym "szarym" pasku przejść do widoku wcześniejszego.

vivi30 Partyzant

0
23.01.2010 10:48    #6
[quote=wojtekldp]Witam, słuchajcie mam taki problem, mam wklejony trening TUG w schedules i gdy klikam zarzadzaj treningami, nastepnie importuj, i potem podaje dana sciezke to nie pokazuje mi tego treningu, nie wiem co jest, ale nic nie widac a jest wklejony w folderze. Bardzo prosiłbym kogoś o pomoc. Gorąco pozdrawiam. Ema.[/quote]
folder scedules tam gdzie masz zapisanego FMa? Jeśli tak to nie ten older-wklej ten trening w folder Football Managera w moich dokumentach.

Elendil Partyzant

0
23.01.2010 19:00    #7
[quote=Bobi]Nazwa tematu zmieniona.

Elendil, prawdopodobnie jesteś przełączony na widok klasyczny boiska, możesz więc klikając na "Kamera TV" na górnym lub dolnym "szarym" pasku przejść do widoku wcześniejszego. [/quote]

Nie nie, ja jestem cały czas w trybie TV. Ale faktycznie, w kolejnym meczu już się wszystko wyprostowało.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution