Problemy zawodników

daniel k-ce Proletariat

0
17.11.2007, 14:21    Pytanie
Mam dwa problemy. Otóż zakupiłem dwóch zawodników. Jeden prawy skrzydłowy. Nie zagrał tylko w trzech pierwszych meczach, ma 22 lata. Teraz jestem przy 20 meczu w lidze i gra non stop poza tymi początkowymi. Asystuje, strzela zostaje graczem meczu. No poprostu świetnie gra. A jego poważny problem: "Zszokowany, że nie widzisz go w pierwszym składzie"... Jak zniwelować ten problem? Status ma niezastąpiony i w mediach go chwaliłem... Już nie wiem co robić...
Drugi napastnik: W 15 meczach 10 bramek, również świetny, 21 lat. Miał drobną kontuzję dlatego nie zagrał we wszystkich meczach. I jego problem to: "Ma wrażenie, że ciążą na nim wszechobecne oczekiwania". Trochę to dziwne, bo naprawdę jestem zadowolony z jego formy i wcale więcej nie musi strzelać (choć jak zacznie to też będę się cieszył). Jak zniwelować te problemy u moich kluczowych zawodnikach? Dzięki za pomoc w razie czego :)

sachen Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.11.2007 14:27    #1
co do drugiego to możliwe że pochwaliłeś go po jego dobrym występie w debiucie.

Post pomocny

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.11.2007 14:31    #2
1)wystarczy poczekac samo zniknie
2)przez jakiś czas przed meczem w rozmowach motywacyjnych ustaw że "wierzysz w jego umiejętności" powinno pomóc

Post pomocny

Ziomel Partyzant

0
17.11.2007 14:31    #3
Poczekaj do konca sezonu, to piwnno pomóc.

Post pomocny

daniel k-ce Proletariat

0
17.11.2007 14:40    #4
@sachen tego drugiego nigdy chwaliłem... ogólnie tylko raz chwaliłem zawodnika... mam nadzieję, że zniknie zanim zdecydują się opuścić klub...

Post pomocny

daniel k-ce Proletariat

0
17.11.2007 19:00    #5
i teraz... ten pierwszy zawodnik mnie nienawidzi... w ogóle najchętniej by mnie zabił, chcę odejść z klubu i wszystko co złe...a do tego drugiego dołączyło 2 kolejnych... obaj boczni obrońcy, że niby to "ciążą na nich wszechobecne oczekiwania"... są dobrzy i cieszy mnie ich gra jednak oczekiwania nie są wielkie. Mają poprostu grać swoje tak jak każdy piłkarz na boisku.... już nie wiem co zrobić. Pogodziłem się, że stracę tego skrzydłowego jednak jeśli stracę 3 kolejnych głównych zawodników będzie kiepsko....

Post pomocny

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
17.11.2007 19:04    #6
No to w klubie się zrobił niezły kwas przez tych dwóch buntowników.
Może lepiej szybko się ich pozbyć aby nie roznieśli klubu?

Post pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

daniel k-ce Proletariat

0
17.11.2007 19:09    #7
pisałem, że to są moi podstawowi zawodnicy... będzie ciężko. Z resztą tego skrzydłowego już proponowałem i nikt się nie zgłosił... Może dlatego, że jest z wysp Tonga? i warty jest 550 tys. zł w drugiej polskiej lidze...

Post pomocny

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
17.11.2007 19:16    #8
Noooo wiesz Daniel lepiej szybko zagasić ten konflikt niż potem mieć nie 2 ale kilkunastu buntowników. A próbowałeś nakładać kary dyscyplinarne? Chociaż to może zły pomysł ale...

Post pomocny

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
17.11.2007 19:17    #9
Jak prowadzilem manu jeszcze w fm 2007 to po pol sezonu c.ronaldo mial w problemach napisane ze menadzer nie nadaje sie na swoje stanowisko i caly czas mial niskie morale.dopiero odpuscil po 2 sezonach.mimo ze caly czas zdobywalem mistrza angli i wysoko zachodzilem w lidze mistrzow.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.