Mam dwa problemy. Otóż zakupiłem dwóch zawodników. Jeden prawy skrzydłowy. Nie zagrał tylko w trzech pierwszych meczach, ma 22 lata. Teraz jestem przy 20 meczu w lidze i gra non stop poza tymi początkowymi. Asystuje, strzela zostaje graczem meczu. No poprostu świetnie gra. A jego poważny problem: "Zszokowany, że nie widzisz go w pierwszym składzie"... Jak zniwelować ten problem? Status ma niezastąpiony i w mediach go chwaliłem... Już nie wiem co robić...
Drugi napastnik: W 15 meczach 10 bramek, również świetny, 21 lat. Miał drobną kontuzję dlatego nie zagrał we wszystkich meczach. I jego problem to: "Ma wrażenie, że ciążą na nim wszechobecne oczekiwania". Trochę to dziwne, bo naprawdę jestem zadowolony z jego formy i wcale więcej nie musi strzelać (choć jak zacznie to też będę się cieszył). Jak zniwelować te problemy u moich kluczowych zawodnikach? Dzięki za pomoc w razie czego
Drugi napastnik: W 15 meczach 10 bramek, również świetny, 21 lat. Miał drobną kontuzję dlatego nie zagrał we wszystkich meczach. I jego problem to: "Ma wrażenie, że ciążą na nim wszechobecne oczekiwania". Trochę to dziwne, bo naprawdę jestem zadowolony z jego formy i wcale więcej nie musi strzelać (choć jak zacznie to też będę się cieszył). Jak zniwelować te problemy u moich kluczowych zawodnikach? Dzięki za pomoc w razie czego
Najnowsze posty