Prośba do redakcji

GI_Solider Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.09.2007, 11:16    Pytanie
Witam!

Słowem wyjaśnienia z tematu o nowych logosach do OE 2007/08 jako, że poprzedni temat zamknięty:

Cytat: "GI_Soldier - szkoda, że nie wysłałeś tego do nas, żebyśmy zamieścili" - Rem-8

Szanowny Panie Rem-8 miałem ogromną ochotę żeby tak właśnie zrobić, ale nie mogłem znaleźć żadnych adresów kontaktowych do osób z Redakcji (patrz dział Redakcja w budowie, na forum nie koniecznie wiadomo kto jest kto, zresztą jak zarejestrowałem się nic nie mogłem napisać).

Proszę podzielcie się jakimiś danymi kontaktowymi, tak aby nikt nie musiał się zastanawiać gdzie ma to umieszczać, może wtedy więcej osób będzie miało zapał coś opublikować. Przygotowując ten logopack spędziłem sporo czasu, nie ma co się zastanawiać, bo przecież nie tylko dla siebie, ale i dla innych osób które uwielbiają tą grę.
Trzeba popracować nad polityką współpracy z partnerami. Jeżeli coś przeoczyłem oczywiście przepraszam i proszę o sprostowanie.
W zakresie dodatków graficznych do FMa, nowości, udoskonaleń i update-ów jesteście naprawdę wspaniali i dzięki że jesteście.

Oczywiście, że będzie mi bardzo miło jeżeli opublikujecie to, co zrobiłem. Mile widziane są wszelkie poprawki.

Serdecznie pozdrawiam,
GI_Solider (peterlester@interia.pl)

Sevilla_FM Partyzant

0
03.09.2007 12:42    #1
Heh

kyczy7 Przodownik pracy

0
03.09.2007 13:21    #2
Kontakt z redakcja ? hmm ... Poszukaj dokładnie x) A temat " Talenty na CM Revolution " i pierwszy post jakubkwa ? ;> zobacz x) wystarczy poszukac. " Wasze opowiadania na CM Revolution " tak samo tu adres do całej redakcji x)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.09.2007 14:31    #3
No ale on chciał wysłać grafikę, a nie talent, czy opowiadanie, więc po cholerę miał tam zajrzeć?

fudi Przodownik pracy

0
03.09.2007 14:40    #4
bo tam jest adres do redakcji synu....

kyczy7 Przodownik pracy

0
03.09.2007 15:17    #5
Tak , własnie - adres do redakcji ogólnej do wszystkiego ! x) ...

p.s. Fudi ! Synu ? Oj oj ... no nie wiem xD Joke xD

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
03.09.2007 15:22    #6
GI_Soldier - redakcja dawno dostała w dupę za brak odpowiedniego adresu widocznego na stronie. Idę biczować dalej :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

sm1leY Młody aktywista

0
03.09.2007 16:21    #7
Nick? Rem-8. www? cmrev.com
A więc kontakt to, nie sądzisz?

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.09.2007 17:09    #8
Zgadzam się z GI_Solider jakis kontakt z redakcją powinien byc i to bardzo szybki(GG) ,admin mowi ze mogłes to im dac a oni by wystawili,ale po jakim czasie ,az to przetestujeci co zajmnie wam ok miesiaca najjlepiej zrobic osobny temat i tam kazdy wrzucał by wszelkiego rodzaju dodatki a takze zamieszczał własne opowiadania bo z checią bym kilka przeczytał a u was opowiadanie jest srednio co miesiąc,z moja propozycja zgodzi sie każdy(tak mysle),a opowiadania ktore naprawde nie nadaja sie do czytania byly by usuwane

P.S Miałem się nie wypowiadać na tematy w których problem nie dotyczy FM ale temat jest naprawdę godny uwagi i zdecydowałem sie wypowiedzieć.Będę także wdzięczny za odpowiedż któregoś z administratorów,na mój pomysł.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.09.2007 18:51    #9
są na tym forum administratorzy,i prosze o odpowiedz

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.