Proszę o pomoc! -> niemożność przedłużenia kontraktu :|

Stolarcfc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.03.2011, 15:57    Pytanie
Witam wszystkich

Chciałbym bardzo prosić o pomoc z kłopotem jaki wyniknął podczas gry. Mianowicie - skończyłem sezon swoją drużyną. Pod koniec ów sezonu przedłużyłem kontrakt o rok (tak mi się wydawało). Po czym przyszedł 30 czerwca i nagle zonk - okazuje się, że kontrakt dobiegł końca?! Sprawdziłem co jest i widzę, że rzekomo przedłużyłem ją jednak o... 3dni. Od 27 czerwca do 30 czerwca tego samego roku. Jak wchodzę w interakcję z zarządem i chcę poruszyć kwestię przedłożenia kontraktu to jest ona niedostępna.
Czy idzie to jakoś zrobić inaczej? I czy rzeczywiście możliwe jest że przypadkiem przedłużyłbym kontrakt o 3 dni czy to jakiś błąd w grze?

Proszę o pomoc i z góry dziękuje za każdą odpowiedź.

Salim Partyzant

0
28.03.2011 16:05    #1
Opcja nie jest dostepna poniewaz `przedluzyles kontrakt o 3 dni` ;)
Wydaje mi sie iz jest to mozliwe.. Wiem to z wlasnego doswiadczenia ;D Tez tak mialem. Ale nauczylo mnie to zeby kilka razy patrzec na `do kiedy ma trwac kontrakt` i `od kiedy` (teraz biore zawsze od `zaraz` czy jakos tak ;p )
Teraz to chyba niestety nic sie nie da zrobic. Chociaz moze jak osiagales dobre wyniki z ta druzyna to jak zostaniesz bezrobotny to po zlozeniu oferty do tego klubu przez Ciebie zostaniesz `nowym-starym` trenerem :)

Stolarcfc Partyzant

0
28.03.2011 17:09    #2
Ale kicha. Wyniki akurat miałem bardzo dobre więc tym bardziej żal, ale tak czy inaczej babranina straszna. No nic, całe szczęście, że zapisuje na nowo co jakiś czas więc będę musiał po prostu cofnąć się o kilka meczów. Dziękuje za odpowiedź.

A tak jeszcze z czystej ciekawości to jest to tak czy inaczej dziwne, bo w momencie kiedy kończy mi się ta kolejna 3 dniowa umowa to dlaczego nie przestawiają mi nastepnej tak jak poprzednio tylko od razu jest wylot z klubu?

Salim Partyzant

0
28.03.2011 17:16    #3
Chyba dlatego ze nie masz opcji prosby przedluzenia kontraktu ;)

buczek93 Młody aktywista

0
28.03.2011 19:26    #4
Na pewno teraz nie naprawisz tego bez cofania się w czasie. Po prostu patrz, do kiedy oferujesz nowy kontrakt. Chociaż jest to co najmniej dziwne - mnie gra AUTOMATYCZNIE oferuje umowy do końca PRZYSZŁEGO sezonu. Widocznie sam sobie coś spaprałeś, ale skoro masz zapis wielokrotny, to nic się nie stało ;]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.