Prosze o Porade

Briss Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.11.2011, 23:27    Pytanie
witam mam kilka pytań odnośnie gry. gram angielskim Crewe z npower 2 media prognozują że zajmę 8 miejsce obecnie mam 28 ptk i 10 lokatę z 8 wygranymi 4 remisami i 5 porażkami.
1. czy jeżeli sprawuje się poniżej oczekiwań mediów oznacza to ze coś jest nie tak z moja drużyna i taktyką ,teoretycznie z tymi zawodnikami powinienem osiągać 8 miejsce. mam 3 taktyki zależne od przeciwnika (ofensywna)4-5-1,(kontrola)4-3-2-1,(defensywna)4-2-2-2

2.raporty scouta nie są zbyt szczegółowe brakuje mi informacji o wymiarach boiska oraz jakie są mocne strony rywala.jest oczywiście siła pozycji oraz przegląd siły ale mam pytanie czy to wina scouta ponieważ ma niski poziom taktyki czy w obecnym fmi'ie tak po prostu jest.

3. często mam problem z kontratakami nie mam wysuniętej obrony dodatkowo daje zawodnikom polecenie by cofnęli się do defensywy a i tak jedna piłka i jest sam na sam. wiecie czemu się tak dzieje?

necrosodomic_cor... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.11.2011 11:09    #1
1.Osobiście "media predictions" traktuję jedynie jako ciekawostkę i ewentualnie pomoc w orientowaniu się w jakiejś nieznanej mi lidze. Nie jest powiedziane, że z takim składem powinieneś być ósmy. Gdybyś w przewidywaniach miał miejsce np. 2-4 a byłbyś dziesiąty, to wtedy mógłbyś się naprawdę martwić.
BTW, to 4222 da się ustawić jako formację stricte defensywną? Oo Very impressive.
2. Nie wiem dokładnie, jak to wygląda w kwestii scouta, ale grając klubem z niższej ligi nie oczekuj raczej dokładnych raportów.
3. Może właśnie spróbuj obronę wysunąć. Grać na spalone np. To nie są na pewno bogowie defensywy, więc wiadomo, że nie ze wszystkim będą sobie radzić. Albo kup sobie Hummelsa... Taki żart...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.