Proszę pomóżcie!!! Save mi nie działa...

komediant Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.03.2011, 20:31    Pytanie
Gram Cambridge mam już rok 2016 awansowałem do Premiership udało mi się wygrać puchar ligi stadion mi w końcu rozbudowują z tych marnych 8000, zacząłem się liczyć w lidze...

Od pewnego czasu (może od początku sezonu może od połowy) zaczął mi wyskakiwać błąd i wywalać z gry co jakiś czas dlatego zapisywałem co mecz grę aż przy letnim oknie transferowym wkurzyłem się i przeinstalowałem grę i save w ogóle przestał mi działać... zainstalowałem najnowszego patcha i dalej nie działa...

a wcześniej grałem na patchu 11.1

mieliście do czynienia z takim błędem? wiecie jak można się go pozbyć? pomóżcie... proszę!!!

Willson Partyzant

0
02.03.2011 21:08    #1
Co to znaczy, że w ogóle przestał działać. Co się wyświetla podczas wczytywania?
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

LFC-MaCiek Partyzant

0
02.03.2011 21:24    #2
Wydaje mi się, że musisz zainstalować tego patch na którym rozpoczynałeś grę w tym wypadku jak pisałeś to 11.1... :)

komediant Partyzant

0
02.03.2011 21:38    #3
próbowałem już grać na patchu 11.1 i niestety nic to nie zmieniło...

wgrywa się jakaś 1/3 save i wyrzuca mnie do gry, a w samej grze zmienia się rozdzielczość na mniejszą... a gdy wczytuje grę z zapisanej na nowej wersji działa normalnie

Falcon Przodownik pracy

0
02.03.2011 22:10    #4
A może o ten błąd chodzi?
http://www.cmrev(...)l?page=0
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

komediant Partyzant

0
02.03.2011 23:40    #5
przeczytałem całe 12 stron i w sumie nie było napisanego żadnego szczególnego rozwiązania, było też żeby zapisać w innym języku ten zepsuty save ale u mnie niestety nie da rady, nie możliwe jest uruchomienie tej gry na danym save'ie

przeglądając tamten temat coś mi się wydaje, że nie da rady już nic z tym zrobić...

w weekend spróbuje odczytać tą grę na komputerze sąsiada... zobaczymy...

Willson Partyzant

0
03.03.2011 10:50    #6
Właśnie. Sprawdź u kogoś. Na moje to save jest walniety. Dlaczego? Pewnie sami goście z SI by nie wiedzieli.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.