Prowadzenie druzyn B

tomis889 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.11.2010, 11:12    Pytanie
Witam, najprawdopodobniej moze istniec juz taki temat lecz w zwiazku z brakiem rezultatow wyszukiwania, chcialbym podjac tamat do dyskusji. Konkretnie chodzi mi o prowadzenie w lidze hiszpanskiej zespolow B. Wlasnie jestem po pierwszym sezonie REALEM MADRYT B, i myslalem ze w zwiazku z gry w 3 lidze nie moge dokonywac transferow. Jednak po awansie rownierz nie mam takiej mozliwosci. Kazdy zawodnik czy to kupiony czy tez sprowadzony z wolnego transferu nie moze zostac zarejestrowany do gry, nawet po dokonaniu rejestracji, posiada dalej przypisany wyzej wymieniony status. Czy ktos orientuje sie z czego to wynika? Bo nie widze sprzecznosci z zasadami gry w tejze lidze. Pozdrawiam i przepraszam za bledy ortograficzne ( tam mam to cos na DY...:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution