Hehe oczywiście że gram na nasze polskie zł
No jest tak że gram na jednej grze trzema drużynami, no ale przecież to nie jest żadne oszustwo ... Prawie zawsze robię tak że gram przynajmniej dwoma drużynami na jednym sejwie ale zazwyczaj z różnych lig ... A Sportingiem to się tak szczęśliwie ułożyło że przejąłem ich jako beniaminka II ligi i awansowałem do I. Teraz wszystko na to wskazuje, że spadnę z hukiem do II .... Las Palmas też mi nie idzie tak różowo - znowu wyszedłem z grupy z Pucharu UEFA, lecz tym razem zostałem wyeliminowany przez Lens - znowu pechowo, 1:0 u siebie i na wyjeździe 1:3 ... Bełchatowem natomiast wszedłem do LM gdzie byłem z Milanem, CSKA Moskwa i Basel. Zająłem 3 miejsce a w Pucharze UEFA nie pozostawiła mi złudzeń Chievo Verona i odpadłem. Tytułu też raczej nie nadrobię awięc mam mały kryzys :/
Rokfor - w sumie to jeszcze nigdy nie grałem 3 ligą hiszpańską więc na pewno wkrótce spróbuję
Ostatnio coś polubiłem tą ligę hiszpańską na tyle, że nie wgrałem w ogóle swojej ulubionej ligi niemieckiej
I teraz gra jest szybsza ... A Salamanca to też ciekawa drużyna w sumie lubie drużyny o takich fajnych nazwach albo z fajnych rejonów - Salamanca, Tenerife, Las Palmas, Numancia
Mój kumpel grał Numancią i w pierwszym sezonie awansował, miał w skłdazie m.in. Lopeza, Guardiolę i Tsiartasa (też go miałem w Las Palmas ale nie wymiatał, a wsławił się tym że w jednym sezonie "zdobył" trzy czerwon ekartki).
Kyczy - no w sumie są na to warunki
Sam się nie spodziewałem że tak daleko zajdę i że tak szybko mi to pójdzie ... Polecam grać przedsezonowe sparingi (tylko u siebie) - dużo kasy to daje i kup sobie ALEXA FERNANDEZA z Toledo bodajże - wymiata! Za darmo możesz sobie też kogoś kupić i lukaj jak jakiś klub ma zarządy komisaryczne albo wywalają z klubu dobrych zawodników
Ja w ten sposób pozyskałem wielu ciekawych graczy
Screeny z sejwami dam wieczorem bo mam kłopoty z comanderem :/
Najnowsze posty