Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Dereds Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
22.02.2009 09:25    #5740
[quote=Kerry]Po przegraniu finału pucharu UEFA powiedziałem pas i podziękowałem Borussi za współpracę. Wydaje mi się, że zrobiłem z tym klubem wszystko, co zrobić mogłem - dwa mistrzostwa Niemiec, dwa puchary Niemiec i jeden finał. Zostawiłem po sobie dobry skład (oprócz Falcao) i w tym miejscu chcę powiedzieć, że nie pozdrawiam Magatha, który mnie zastąpił i już wydaje kasę na jakiś leszczy.

Otrzymałem propozycję z AC Milan i ani przez chwilę się nie zastanawiałem. Klub z Mediolanu w poprzednim sezonie zajął odległe 13. miejsce i w tym cel jest jeden - włączyć się do walki o majstra. Skład również niezły, a na dodatek sprzedając kilku piłkarzy (m.in. Kaka do Romy za 20 mln, Gilardino za 35 milionów do Realu czy Rosiny za 27 milionów do Liverpoolu) osiągnęliśmy budżet na poziomie 102 milionów euro.

Kogo poszukuję? Przede wszystkim koniecznie trzeba wzmocnić defensywę. Mój poprzednik skupił się na graczach ofensywnych, co widoczne jest na screenie. Nowym bramkarzem najprawdopodobniej zostanie Neuer, zaś w obronie chciałbym Zapatę. Oprócz tego robiłem podchody pod Messiego (klauzula 62 miliony), Bojana (klauzula 32 miliony), a nadal walczę o Balotelliego i Albiola. [/quote]

Na obronę dobrzy mogą być: Felipe z Udinese, Rafinha Schalke
W 2011 roku David Silva, ma mniejszą klazule odstępnego, możesz spróbować ściągnąć:)

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
22.02.2009 10:05    #5741
Możesz dać screena Gabiego Tamasa?

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.02.2009 12:15    #5742
[quote2=kuba_the_reds][quote=Kerry]Po przegraniu finału pucharu UEFA powiedziałem pas i podziękowałem Borussi za współpracę. Wydaje mi się, że zrobiłem z tym klubem wszystko, co zrobić mogłem - dwa mistrzostwa Niemiec, dwa puchary Niemiec i jeden finał. Zostawiłem po sobie dobry skład (oprócz Falcao) i w tym miejscu chcę powiedzieć, że nie pozdrawiam Magatha, który mnie zastąpił i już wydaje kasę na jakiś leszczy.

Otrzymałem propozycję z AC Milan i ani przez chwilę się nie zastanawiałem. Klub z Mediolanu w poprzednim sezonie zajął odległe 13. miejsce i w tym cel jest jeden - włączyć się do walki o majstra. Skład również niezły, a na dodatek sprzedając kilku piłkarzy (m.in. Kaka do Romy za 20 mln, Gilardino za 35 milionów do Realu czy Rosiny za 27 milionów do Liverpoolu) osiągnęliśmy budżet na poziomie 102 milionów euro.

Kogo poszukuję? Przede wszystkim koniecznie trzeba wzmocnić defensywę. Mój poprzednik skupił się na graczach ofensywnych, co widoczne jest na screenie. Nowym bramkarzem najprawdopodobniej zostanie Neuer, zaś w obronie chciałbym Zapatę. Oprócz tego robiłem podchody pod Messiego (klauzula 62 miliony), Bojana (klauzula 32 miliony), a nadal walczę o Balotelliego i Albiola. [/quote]

Na obronę dobrzy mogą być: Felipe z Udinese, Rafinha Schalke
W 2011 roku David Silva, ma mniejszą klazule odstępnego, możesz spróbować ściągnąć:)[/quote2]
Felipe przeszedł do Liverpoolu i ma się dobrze (nie chce przejść z dziesiątej drużyny Premier League do trzynastej Serie A), zaś nad Rafinhą się zastanowię. Poza tym kupiłem niedawno wspomnianego Neuera, Ilhana i trwa walka o Zapatę. Udinese chce 58 milionów euro, ja mogę dać maksimum 40. Jeśli się nie uda, pomyślę nad Andreollim, bo środek obrony trzeba wzmocnić. Silva jest na mojej liście, ale niedawno podpisał nowy kontrakt i ma klauzulę 168 milionów euro ;]

PS. Messi ma klauzulę 62 miliony, a Bojan 32, lecz żaden nie chce odejść z FCB :/

Gabriel Tamas

krolik123 Partyzant

0
22.02.2009 12:34    #5743
kaka do romy za 20 mln ??! tylko za tyle ??

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.02.2009 12:34    #5744
U mnie Bojan gra już w PSV Eindhoven i troche sie zkiepscił:P
Lipa ze Aldair w wieku 43 lat zakonczył kariere juz:P

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 22.02.2009 o godz. 12:39

0
22.02.2009 12:43    #5745
[quote=krolik123]kaka do romy za 20 mln ??! tylko za tyle ??[/quote]
Tak. Mój poprzednik strasznie go zapuścił. Kaka przez cały sezon siedział na ławce i łącznie zagrał w ośmiu spotkaniach, każde (!!) z ławki. Zaczął mówić, że chce odejść, po moim przyjściu powiedział, że żąda wystawienia na listę. Chce to ma.

tomek89 Partyzant

0
22.02.2009 12:47    #5746
Kerry możesz napisać jakiej skórki używasz? Mam na myśli tą ze screenu Tamasa.

thecure22 Partyzant

0
22.02.2009 12:57    #5747
Z cyklu ile to ten sędzia doliczy ? :D

http://img26(...)tina.png

http://img26(...)etic.png

0
22.02.2009 13:07    #5748
[quote=tomek89]Kerry możesz napisać jakiej skórki używasz? Mam na myśli tą ze screenu Tamasa.[/quote]
Echelon

Palimpsest Młody aktywista

0
22.02.2009 17:32    #5749
Wiem, że to nie jest jakiś szczególny sukces, ale dla mnie jest to solidne otwarcie sezonu:
http://www.bankfotek.pl/view/198173

Dodam iż jednego remisu nie powinno być, bo do 88 minuty prowadziłem dwa zero i niestety zamiast cofnąć się do obrony, zaniechałem tego i zremisowałem wygrany mecz.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.02.2009 o godz. 17:34

@

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.