Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Kamilx Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
05.04.2009 20:01    #6970

[quote2=realista_9][quote=pierdutka]nie chce ci nic mówić, ale grasz na urlopy. To widac po godzinie na dole xD[/quote]

też to zauwazyłem... moje zdanie jest takie: to jest nie realne co dokonał z tym swoim Sheffield... jak przegrywa czy cos to bierze wczytuje gre i dalej...;p i jeszcze te urlopy... takie jest moje zdanie... tak sie chwalisz tym Shieffield a to oszustwo jest.... i czym tu sie przechwalac??[/quote2]

Może poprostu dobre taktyki, do tego piłkarze? Moim zdaniem Arek zrobił świetne transfery sporo czasu na to włożył. Co prawda ten wynik jest troche zaskakujący 20 pkt nad drugą Chelsea, do tego UEFA i Puchar, ale sami widzieliscie jego piłkarzy. Ich atrybuty techniczne i psychiczne są nie samowite. Moim zdaniem nie potrzebnie tak naciskacie na Arka. Wątpie czy gra na S&L ale niech on sam się wypowie na ten temat. Tak czy innaczej nie wydaje mi się by Arek oszukiwał.

Pozdrawiam,
kamilx.

batata Przodownik pracy

0
05.04.2009 20:09    #6971
Kas.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 05.04.2009 o godz. 20:12

batata Przodownik pracy

0
05.04.2009 20:12    #6972
[quote=kamilx]Wątpie czy gra na S&L ale niech on sam się wypowie na ten temat.[/quote]
Tak, bo na pewno ktoś Ci się przyzna, że gra S&L. No chyba, że ma "jaja"
Btw. Robinho to FM-owy Bóg !

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.04.2009 20:14    #6973

[quote=Głosik]robiłem porządki na fotosiku i wydaje mi się, że tego skrina nie pokazywałem Sznurowadło

W europejskich pucharach zająłem trzecie miejsce w LM, w UEFA wyeliminowałem AZ Alkmaar i dwukrotnie poległem w 1/8 z Barceloną ... save mam jeszcze na CD jakby co mogę podrzucic jeszcze jakieś skriny
[/quote]

Głos proszę Cię, nie porównuj ligi fińskiej do Premier League. Po drugie ja testowałem taktykę Arka i muszę przyznać, że jest bardzo przeciętna, a jeśli do tego dodamy to, że Arek nie używa żadnych instrukcji dot. rywali ( tak mi mówił) to jego sukcesy są jeszcze bardziej wątpliwe. No nic, może rzeczywiście jest tak dobry... chociaż w swojej karierze z Evertonem używał edytora, więc nie zdziwię się, jeśli tutaj zrobił tak samo ;] W każdym razie - gratki.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.04.2009 20:16    #6974
Jakkolwiek tego nie osiągnął, jest z tego zadowolony i dumny. A to ma przynosić niby ta gra ;)

Coś dziwne, że się nie odzywa, a jeszcze dzisiaj co drugi post tutaj był jego :P

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.04.2009 20:18    #6975
[quote2=batata][quote=kamilx]Wątpie czy gra na S&L ale niech on sam się wypowie na ten temat.[/quote]
Tak, bo na pewno ktoś Ci się przyzna, że gra S&L. No chyba, że ma "jaja"
Btw. Robinho to FM-owy Bóg ![/quote2]

Batata ma racje... już bo Ci sie przyzna?!! Jest to nie możlwie i duzo osób na temacie tak uważa... sciema i tyle...
(L)

Bruenor Partyzant

0
05.04.2009 20:20    #6976
Haha
Niech sobie będzie dumny z tego ale nie musi spamować nam tutaj swoimi wynikami , które dla mnie są co najmniej wątpliwe :P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.04.2009 o godz. 20:22

SzeRyFFek Partyzant

0
05.04.2009 20:24    #6977
Wiem że w porównaniu z waszymi osiągnięciami to pewnie nic, ale ja wprowadziłem repre Słowenii do Mundialu w RPA ;] Za niedługo wrzucę skriny z meczów, grupy i baraży z Rosją ;]

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.04.2009 20:27    #6978
[quote2=kuab]
[quote=Głosik]robiłem porządki na fotosiku i wydaje mi się, że tego skrina nie pokazywałem Sznurowadło

W europejskich pucharach zająłem trzecie miejsce w LM, w UEFA wyeliminowałem AZ Alkmaar i dwukrotnie poległem w 1/8 z Barceloną ... save mam jeszcze na CD jakby co mogę podrzucic jeszcze jakieś skriny
[/quote]

Głos proszę Cię, nie porównuj ligi fińskiej do Premier League. Po drugie ja testowałem taktykę Arka i muszę przyznać, że jest bardzo przeciętna, a jeśli do tego dodamy to, że Arek nie używa żadnych instrukcji dot. rywali ( tak mi mówił) to jego sukcesy są jeszcze bardziej wątpliwe. No nic, może rzeczywiście jest tak dobry... chociaż w swojej karierze z Evertonem używał edytora, więc nie zdziwię się, jeśli tutaj zrobił tak samo ;] W każdym razie - gratki.[/quote2]
?? A co moje osiągnięcia mają do osiągnięc Arka? ... No chyba, że odebrałeś mój post jako próbę bronienia A96 :P a nie o to się rozchodzi.. po prostó siem hwalem dla hwaleńa. I prawdę wam powiem wszystkie posty poza tymi dotyczącymi mnie mi zwisają...

Dobra pałki... tym razem odcinek pt "Seks w FM-ie"

Wygrałem ! Jupi

...znaczy prawie

no i cluj

chce ktoś więcej? Czy wolicie trollowac kto oszukuje, a kto jest "czysty" ?

Kamilx Młody aktywista

0
05.04.2009 20:33    #6979
[quote3=Głosik][quote2=kuab]

[/quote]

Głos proszę Cię, nie porównuj ligi fińskiej do Premier League. Po drugie ja testowałem taktykę Arka i muszę przyznać, że jest bardzo przeciętna, a jeśli do tego dodamy to, że Arek nie używa żadnych instrukcji dot. rywali ( tak mi mówił) to jego sukcesy są jeszcze bardziej wątpliwe. No nic, może rzeczywiście jest tak dobry... chociaż w swojej karierze z Evertonem używał edytora, więc nie zdziwię się, jeśli tutaj zrobił tak samo ;] W każdym razie - gratki.[/quote2]
?? A co moje osiągnięcia mają do osiągnięc Arka? ... No chyba, że odebrałeś mój post jako próbę bronienia A96 :P a nie o to się rozchodzi.. po prostó siem hwalem dla hwaleńa. I prawdę wam powiem wszystkie posty poza tymi dotyczącymi mnie mi zwisają...

Dobra pałki... tym razem odcinek pt "Seks w FM-ie"

Wygrałem ! Jupi

...znaczy prawie

no i cluj

chce ktoś więcej? Czy wolicie trollowac kto oszukuje, a kto jest "czysty" ?

[/quote3]

Kurde pomyliłem cytaty!!! agggghhh...!
Ale chodzi o ten co najezdzacie Arka:D
:D

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.