To był mój najlepszy sezon i zarazem ostatni w polskiej lidze, którą notabene zniszczyłem. Po pierwszych trzech sezonach gdzie byłem wicemistrzem w końcu udało się zdobyć tytuł i po eliminacjach awansować do LM. To był kluczowy moment dla Lecha Poznań. Od tego momentu corocznie zdobywałem tytuł i z powodzeniem rywalizowałem w LM, wychodziłem z grupy a nawet doszedłem do półfinału!
W 2022 roku udało mi się zdobyć Lechem Poznań Puchar Europy, po wcześniejszym odpadnięciu z LM - 3 miejsce w grupie. Droga do finału była niezwykle wyboista i na każdym etapie walki o puchar dawałem sobie 50% szans na awans do następnej rundy. Po drodze do finału wyeliminowałem kolejno AS Monaco, Atletico, Liverpool, Chelsea, Napoli!.
W tym sezonie kilka rekordów a jendocześnie mój najlepszy sezon w fm kiedykolwiek!! Wygrałem ligę w której tylko 4 mecze zremisowałem i resztę wygrałem, zdobyłem puchar polski.
Dodatkowo kontynuuję serię 94 meczy bez porażki w lidze.
Wpływy transferowe za ten sezon zamknęły się w kwocie 94 mln! Najdroższa sprzedaż wyniosła ok 30 mln. Grający u mnie piłkarze przedstawiają wartości nawet 30 mln euro. Udało się sprowadzić m.in. Schweisteigera, Davida Luiza, Milika, Traore Adama i wieli ciekawych piłkarzy.
Ty sezon kończe przygodę z Lechem Poznań, w którym tylko zabrakło zwycięstwa albo choćby finału LM. Zamierzam sprzedać większość zawodników i obserwować jak się powiedzie dalej ich przygoda. Natomiast ja odchodzę do zagranicznego klubu gdzie będę próbował zbudować kolejną potęgę.
Najnowsze posty