Witam. Chciał bym zapytać forumowiczów jak wy przygotowujecie zespół na tym poziomie rozgrywkowym. Dodam że gram Niecieczą a przerwa wynosi aż 3 miesiące od grudnia do marca . W zasadzie mam plan w głowie jak to poukładać ale jest niedopracowany wygląda on tak:
Grudzień; Kondycja na pełnym obciążeniu bez sparingów
Styczeń : 2 tyg taktyka na pełnym obciążeniu, 2 tygodnie panowanie nad piłką plus 4 sparingi z mocnymi drużynami (Legia, Sparta Praga Itp)
Luty: 2 tygodnie Trening Ofensywny i 2 tyg Trening defensywny oraz przeciwnicy nieco słabsi.
Moim zawodnikom ustawiłem trening indywidualny taki na jakiej pozycji grają czyli np : Napastnik z zadaniem Lisa pola karnego ma trening "lis pola karnego"
Jeżeli macie jakieś poprawki lub inaczej przepracowujecie przerwy to piszcie.
wersja gry FM 2013
Grudzień; Kondycja na pełnym obciążeniu bez sparingów
Styczeń : 2 tyg taktyka na pełnym obciążeniu, 2 tygodnie panowanie nad piłką plus 4 sparingi z mocnymi drużynami (Legia, Sparta Praga Itp)
Luty: 2 tygodnie Trening Ofensywny i 2 tyg Trening defensywny oraz przeciwnicy nieco słabsi.
Moim zawodnikom ustawiłem trening indywidualny taki na jakiej pozycji grają czyli np : Napastnik z zadaniem Lisa pola karnego ma trening "lis pola karnego"
Jeżeli macie jakieś poprawki lub inaczej przepracowujecie przerwy to piszcie.
wersja gry FM 2013
Najnowsze posty