Brak odpowiedzi z mojej strony to w żadnym wypadku nie jest przyznanie racji (w 2 tematach pisałem, że w weekend mnie nie ma).
Wiem co to są zakładki w Mozilli, tylko nie wiem jak można wpisać poprawny temat (vide Agresja trenerów), a treść o telefonach Nokii? Co Ty na ślepo dodajesz tematy? Klikasz i nie patrzysz?
Sprawę Pucharu Anglii wyjaśnili Ci koledzy w tym temacie. Nie chciało Ci się zajrzeć do instrukcji, nie chciało Ci się poświęcić 5 minut na zajrzenie do zasad w grze (kliknięcie w jeden link).
Uwierz, że jestem baaardzo cierpliwy. Tylko teraz przemnóż swój "jakże ważny" temat przez kilkadziesiąt następnych "równie ważnych" i fakt, że wszystko przeglądam i staram się odpowiedzieć, ewentualnie zrobić tak, żeby inni użytkownicy wiedzieli chociaż o co biega autorowi (bo nie zawsze z tym tak łatwo).
Nie, nie przyznaje Ci racji i sumiennie informuję, że chciałbym aby następne tematy były przemyślane. A to "SUFLER-ODPOWIEDŹ NA KAŻDE PYTANIE" nie oznacza, że można pytać o wybór telefonu (tak tak Mozilla) czy to jak włączyć nową grę. Tyle.
Najnowsze posty