Puchar Anglii

maillo7303304 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.02.2008, 08:58    Pytanie
Gram Arsenalem Londyn, i obecnie jestem w 4 rundzie pucharu Anglii. I pierwszy mecz zremisowałem 2:2 grajać u siebie. I teraz gram drugi mecz, ale zamiast rewanż jest napisane Powtórka i nie nalicza bramek z poprzedniego meczu(ten mecz wygrałem 3:2 na wyjeździe)... Czemu tak jest?

Perez były Minister Literatury

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.02.2008 10:01    #20
Brak odpowiedzi z mojej strony to w żadnym wypadku nie jest przyznanie racji (w 2 tematach pisałem, że w weekend mnie nie ma).

Wiem co to są zakładki w Mozilli, tylko nie wiem jak można wpisać poprawny temat (vide Agresja trenerów), a treść o telefonach Nokii? Co Ty na ślepo dodajesz tematy? Klikasz i nie patrzysz?

Sprawę Pucharu Anglii wyjaśnili Ci koledzy w tym temacie. Nie chciało Ci się zajrzeć do instrukcji, nie chciało Ci się poświęcić 5 minut na zajrzenie do zasad w grze (kliknięcie w jeden link).

Uwierz, że jestem baaardzo cierpliwy. Tylko teraz przemnóż swój "jakże ważny" temat przez kilkadziesiąt następnych "równie ważnych" i fakt, że wszystko przeglądam i staram się odpowiedzieć, ewentualnie zrobić tak, żeby inni użytkownicy wiedzieli chociaż o co biega autorowi (bo nie zawsze z tym tak łatwo).

Nie, nie przyznaje Ci racji i sumiennie informuję, że chciałbym aby następne tematy były przemyślane. A to "SUFLER-ODPOWIEDŹ NA KAŻDE PYTANIE" nie oznacza, że można pytać o wybór telefonu (tak tak Mozilla) czy to jak włączyć nową grę. Tyle.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution