pytanie

mars225 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.08.2008, 12:38    Pytanie
mam do was pytanie
zainstalowałem fm07 następnie odgrałem patcha 7.0.2 i chciałem wgrać upload (D:Football Manager 2007datadb i tam pojawiają mi się 2 katalogi 700 i 702 i kiedy dorzucam folder z tym uploadem gra normalnie wczytuję wersję zwykłą, zaś kiedy zawartość uploada podmieniam z plikami z folderu 700 mogę tylko wybrać ligę i po chwili gra automatycznie się wyłącza) a teraz pytanie co zrobić aby normalnie móc zacząć grać a zaznaczę że identycznie miałem przy fm08.

Tofu Młody aktywista

0
02.08.2008 13:53    #10
no skoro wykrywa to w czym więcej problem? :)

mars225 Partyzant

0
02.08.2008 13:56    #11
update pozostaje niewykryty miało być ;) podobnie jak patch i widzi tylko oryginał.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
11.08.2008 10:05    #12
[quote=mars225]mam do was pytanie
zainstalowałem fm07 następnie odgrałem patcha 7.0.2 i chciałem wgrać upload (D:Football Manager 2007datadb i tam pojawiają mi się 2 katalogi 700 i 702 i kiedy dorzucam folder z tym uploadem gra normalnie wczytuję wersję zwykłą, zaś kiedy zawartość uploada podmieniam z plikami z folderu 700 mogę tylko wybrać ligę i po chwili gra automatycznie się wyłącza) a teraz pytanie co zrobić aby normalnie móc zacząć grać a zaznaczę że identycznie miałem przy fm08.
[/quote]

Jak masz update i chcesz by działał to spróbuj następującego sposobu:
-skopiuj wypakowany update do katalogu "db"
-odpal "fm data editor"
-wczytaj w nim tą bazę danych (tzn tego nowego update)
-i jak sie wczyta to daj albo "SAVE" albo "SAVE AS.." i podaj tam jakąś nazwę itp
-Odpal FM'a i jak wybierzesz "nowa gra" to ten nowy update powinien być tam widoczny.

Jeśli ten sposób nie zadziała (mi zadziałało) to znam jeszcze inny sposób (trochę "partyzancki" ale skuteczny :-D )

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.