Pytanie do uploaderów

Maci3k_z_klanu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.03.2008, 22:36    Pytanie
Mam zapytanie czy szukacie np talentów tylko takichże mają drugie obywatelstwo polskie??
Mam upload Fudiego no i patrze że największy talent polski nie ma drugiego obywatelstwa polskiego(drugiego) mówię o Roberto Acquafresca.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
14.03.2008 22:41    #1
Sprawa Roberto wyszła całkiem niedawno i zapewne nie została uwzględniona. Tego obywatelstwa nie widzieli ludzie współpracujący z SI, tak samo nie ujrzeli go Fudi & Messinho.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

full attack Młody aktywista

0
14.03.2008 22:50    #2
9pucek;
sprawa Aquafrescy wyszła na jaw już rok temu (pisała o nim m.in. Pilka Nożna), ale dopiero niedawno, za sprawą Zbigniewa Bońka zyskała ona szerszy rozgłos (ponoć Zibi rozmawiał z Roberto o możliwości jego gry w reprezentacji Polski).
Dodam jeszcze, że Aqufresca ma obywatelstwo polskie od dawna- jego matka jest przecież Polką.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
14.03.2008 23:00    #3
Nie uwzględnili tego współpracownicy SI, którzy pracują po kilka miesięcy nad bazą danych. Gdyby Fudi & Messinho wiedzieli o tym fakcie, zapewne dodali by to obywatelstwo. Pewnie w updacie po letnim okienku to obywatelstwo zostanie uwzględnione.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Maci3k_z_klanu Partyzant

0
14.03.2008 23:40    #4
Sprawa Roberto jest już stara tak jak np Szeteli,Króla, no ale ostatnio Boniek to nagłośnił.
Albo to że Garay przechodzi do Barcelony a 20 mln euro też nigdzie nie jest uwzględnione

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
14.03.2008 23:50    #5
Nie jest uwzględnione, bo Garay nie przechodzi do Barcy za 20 mln czy jakąkolwiek inną kwotę. Póki co obrońca jest zawodnikiem Santanderu, gdyż transfer póki co nie został zrealizowany.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.03.2008 09:53    #6
bardzo mnie rozbawiło jak grałem nantes i chciałem sobie w 2 sezonie wypożyczyc grmiego z milanu
patrzę w historię jego występów - sporting - myślę sobie wszystko się zgadza-klikam-Sporting Gijon(czy jakoś tak)

mówicie że w fmie nie uwzgędniono że Roberto Acquafresca ma polskie obywatelstwo
ale np. w poprzednim fmie oscar ustari nie miał obywatelstwa UE a w tym ma , albo lauri dalla valle który przeszedł do młodzików liverpoolu ma włoskie obywatelstwo co w poprzednim fmie również nie zostało uwzgędnione

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.03.2008 09:56    #7
o teraz to zauważyłem że (sorka za 2 post) na patchu 802 ustari nie ma obywatelstwa ue (ale na 800 lub 801 miał chyba włoskie)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

adamlut Partyzant

0
15.03.2008 10:36    #8
Ja do update'ów nie mam pewności, więc nie używam. Gram na 8.0 i tam Ustari ma obywatelstwo włoskie. Co więcej, już w 1 sezonie Oscar gra w reprezentacji Włoch jako zmiennik Buffona...

adamlut Partyzant

0
15.03.2008 10:37    #9
tam miało być nie mam przekonania, a nie pewności ; p
PS. wybaczcie za drugi post
PS2. czemu tu nie ma opcji edytuj?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution