Pytanie o sparingi

witja Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.03.2012, 10:19    Pytanie
Witam,
mam pytanie dotyczące sparingów.
Gram Sandecją i chce w jakiś sposób poprawić budżet klubu poprzez rozgrywanie meczy sparingowych. Problem jest taki, że mój zarząd tak jakby nie zgadza sie na wyjazdowe mecze towarzyskie. Kiedy to sie zmieni? Czy ja moge na to jakoś wpłynąć?
A może jest jeszcze jakiś inny sposób aby poprawić budżet?

jimiH1967 Młody aktywista

0
14.03.2012 10:34    #1
Wątpię, żebyś mógł na to wpłynąć. Spróbuj może zorganizować sparing u siebie. Jeśli chodzi o poprawę budżetu to poza sprzedażą zawodników nie ma raczej cudownych sposobów... Wygrywaj!;)

witja Partyzant

0
14.03.2012 11:01    #2
mam za sobą połowe sezonu, 17 wygranych, 1 remis. W PP wygrałem z Polonia W-wa i Lechią Gdańsk. Wyjechać nie moge a u mnie żadna z bogatszych poza Legia nie chce grać.

jimiH1967 Młody aktywista

0
14.03.2012 11:08    #3
Czyli świetnie Ci idzie. W takim razie zagraj tylko z Legią, nie ma innej możliwości. Może spróbuj ściągnąć jakiś klub z zagranicy? Na razie o ten budżet się nie martw, bo nawet jak zagrasz 3-4 sparingi z zespołami z ekstraklasy to budżet jakoś drastycznie Ci się nie poprawi. Awansuj do ekstraklasy, przyjdzie troszkę więcej kasy i reputacji.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.