Pytanko : )

EloSxdd Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2014, 18:41    #1
Siemanko.

Chcialbym dowiedziec sie, jak radziecie sobie kiedy w druzynie nic nie idzie, np:
- Formacja, ustawienie, krycie, mentalnosc, opanowane do perfekcji.
- Brak fochow pilkarzy.
- Nawet w przypadku nauki nowej taktyki, rowniez nie idzie, mimo iz szlo dobrze wczesniej.

Poprostu co przewaznie wplywa na to ze tak sie dzieje?

Przenioslem sie z AFC Tubzie do Zawiszy, i teraz mam problem, bo nie moge zadnej taktyki dopasowac. Okres przygotowawczy przepracowany swietnie, kondycja 100%, pilkarze zadowoleni, ale wyniki sa slabe.

Sezon zaczal sie obiecujaco, zwycieski remis w Gdansku z Lechia 2:2. Nastepnie Remis z Gornikiem Zabrze u siebie 2:2. Lecz przyszla czarna passa, zaczelo sie od kleski w Poznaniu 3:0, a potem juz z gorki.

Myslalem ze po korekcie taktyki, i paru roszadach, przyjdzie przelamanie z zamykajaca tabele JaGa u siebie. Poczatek wyborny, 2' i 5' 2:0. lecz do przerwy bylo juz 2:2, po przerwie przyszly 2 ciosy od JaGi, i 2:4.. Co robic?

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2014 18:53    #2
[quote="EloSxdd"]Siemanko.

Chcialbym dowiedziec sie, jak radziecie sobie kiedy w druzynie nic nie idzie, np:
- Formacja, ustawienie, krycie, mentalnosc, opanowane do perfekcji.
- Brak fochow pilkarzy.
- Nawet w przypadku nauki nowej taktyki, rowniez nie idzie, mimo iz szlo dobrze wczesniej.

Poprostu co przewaznie wplywa na to ze tak sie dzieje?

Przenioslem sie z AFC Tubzie do Zawiszy, i teraz mam problem, bo nie moge zadnej taktyki dopasowac. Okres przygotowawczy przepracowany swietnie, kondycja 100%, pilkarze zadowoleni, ale wyniki sa slabe.

Sezon zaczal sie obiecujaco, zwycieski remis w Gdansku z Lechia 2:2. Nastepnie Remis z Gornikiem Zabrze u siebie 2:2. Lecz przyszla czarna passa, zaczelo sie od kleski w Poznaniu 3:0, a potem juz z gorki.

Myslalem ze po korekcie taktyki, i paru roszadach, przyjdzie przelamanie z zamykajaca tabele JaGa u siebie. Poczatek wyborny, 2' i 5' 2:0. lecz do przerwy bylo juz 2:2, po przerwie przyszly 2 ciosy od JaGi, i 2:4.. Co robic?[/quote]

ja sam mam podobny problem, na początku świetna gra i były już 22 pkt przewagi nad drugą drużyną, a teraz od pięciu meczy brak zwycięstwa 2 remisy i 3 porażki...nie mam pojęcia co to za przestój. U mnie może być to spowodowane tym, że daję grać rezerwowym, którzy marudzili, że nie grają i spełniam ich obietnice.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.