Raport o zespole

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2006, 09:58    Pytanie
Albo mi się wydaje albo asystenci często źle oceniająmoją drużynę. Pokazuje się moje ustawienie i trochę inni zawodnicy na niektórych pozycjach. Pytanie: czy jest sens aby martwić się tym?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
24.06.2006 10:48    #1
Ja sie jeszcze z dobrymi poradami asystenta nie spotkalem :> I raczej bym sie tym zbyt nie przejmowal.

thcxs Partyzant

0
24.06.2006 11:52    #2
a mi kilka razy dobrze poradzil np. w obronie upiral sie przy takim kolesi ktorego ja wogole nie bralem pod uwage, az wkoncu ten na ktorego ja stawialem doznal kontuzji no i dalej juz chyba nie musze pisac... ;P
a i asystent zmienia zdanie o pilkazach gdy zmieniasz ustawienie tzn. ustaw inaczej na moment druzyne daj raport i asystent postawi na innych zawodnikow, a i jego opinia co do twojej druzyny bedzie inna ;)

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.06.2006 11:55    #3
dokladnie, jak gralem Śląskiem to moj mega snajper- Petr Mikolanda, od wielkiego Janusza Sybisa (hmm...autorytet straszny:P) dostal 2 gwiazdki i nawet go nie bylo w podstawowej 11, dlatego tez ja sprawdzam raport o zespole tylko w momencie, gdy chce sie dowiedziec kto wg mojego asystenta ma przed soba "swietlana przyszlosc" z grona mlodych kopaczy, aczkolwiek i tak eni zawsze sie z nim zgadzam :)

odp. na Twoje pytanie: nie zwracaj na to uwagi :P

p.obrocki Partyzant

0
24.06.2006 15:29    #4
Posłuchaj rady jakubkwy - nie przejmuj się tym, asystenci nie są tak dobrzy jak ty ;)

Killa Hilla Proletariat

0
24.06.2006 16:07    #5
To zależy od umiejętności twojego asystenta. Lepiej radzi ten z wysoką oceną potencjału i umiejętności.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution