Real i Barca

zollw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.07.2011, 14:56    Pytanie
Witam , jest możliwość kupienia piłkarza Barcelony np Pedro do Realu?

pignu Partyzant

0
11.07.2011 22:25    #10
mozesz screena pokazac;>?

dawido9034 Partyzant

0
11.07.2011 22:41    #11
[quote=TheKronos]Wy tu mówicie, że Pique w Realu to bug. A mi Madryt zaproponował sam z siebie Ronaldo za 35 mln. Po sprzedaniu Pedro i Bojana, Cristiano zawitał na Camp Nou... I ustrzelił hat-tricka byłemu klubowi... [/quote]

Haha napewno. Jesli tak to poprosimy o screena

TheKronos Partyzant

0
11.07.2011 22:57    #12
Niestety mam tylko samo zdjęcie oferty Madrytu. Dalszy zapis skasowałem bo moja drużyna rezerw była w lidze nie grywalnej i zacząłem grę od nowa...

http://image(...)rka.jpg/

Szotgun Partyzant

0
11.07.2011 23:03    #13
Ja tam nie wierzę w takie rzeczy ale nie mówię ze to jest nie niemożliwe. Wyciągniecie jakiegokolwiek gracza z drużyny zwaśnionych rywali zawsze jest o wiele trudniejsze niż kiedykolwiek. Jeśli uda mi się uruchomić FM10 to zapodam screena mojego super środka obrony Pique-Albiol. :D
..::Hala Real Madrid::..

TheKronos Partyzant

0
11.07.2011 23:17    #14
Ok, ale to sam Madryt z własnej nie przymuszonej woli złożył mi ofertę. Florentino Perez najwidoczniej trzyma budżet Realu we frankach szwajcarskich a z racji kryzysu Cris musiał się pożegnać z Królewskimi... :D

Gohanitto Młody aktywista

0
12.07.2011 00:04    #15
[quote=TheKronos]Ok, ale to sam Madryt z własnej nie przymuszonej woli złożył mi ofertę. Florentino Perez najwidoczniej trzyma budżet Realu we frankach szwajcarskich a z racji kryzysu Cris musiał się pożegnać z Królewskimi... :D[/quote]

Często zdarzało mi się że Cristiano był konflikcie z klubem i chciał odejść. To że proponują Ci go to nie znaczy że będzie chciał przejść. Oferują Ci go, ponieważ pewnie miałeś go na swojej liście, albo po prostu oferują każdemu większemu klubowi. Jeśli nie pokażesz na screenie (z historią) że go kupiłeś, nie uwierzę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.