Rejestracja numerów w lidze hiszpańskiej

ttt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.09.2012, 19:53    Pytanie
Cześć ;) Na wstępie zaznaczam, że szukałem takiego tematu - znalazłem jeden, ale nie znalazłem w nim odpowiedzi i mój problem nieco się różni, a więc do rzeczy.

Gram w lidze hiszpańskiej. W okienku zimowym kupiłem dwóch piłkarzy, których wystawiłem w pierwszym składzie, lecz wcześniej nie przypisałem im numerów. Po przejściu do taktyki meczu, ostatecznego wyboru zawodników (chyba wiecie o co chodzi ;)), automatycznie pojawia mi się wybór numerów i okej. Ale problem pojawia się tu, bo mam tylko jeden aktywny numer do wyboru dla dwóch piłkarzy. Wszystkie inne numery są nieaktywne. Jestem uziemiony, nie mogę sobie z tym poradzić, mam związane ręce i nie wiem co jeszcze, a więc pomocy! ;)

PS. Chyba jasno opisałem problem :)

buczek93 Młody aktywista

0
16.09.2012 23:35    #1
Wczytujesz ostatni stan gry i na boisko desygnujesz tylko jeden nowy nabytek w meczowej osiemnastce. Przyporządkowanie numerów zmienisz gdy:
a) zawodnik mający nr odejdzie
b)zawodnika z nr przeniesiesz do rezerw i poczekasz do końca okienka, po którym następuje obowiązkowa rejestracja (nawet jeśli nie dokonałeś żadnych zmian kadrowych).

ttt Partyzant

0
19.09.2012 12:59    #2
Ok, już sobie poradziłem :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.09.2012 o godz. 13:06

Rulez Partyzant

0
26.11.2012 20:48    #3
Witam!

Mam takie szybkie pytanie, nie chcę zaczynać nowego tematu, więc podepnę go tutaj bo też dotyczy ligi hiszpańskiej, mianowicie:

Czy da się w jakiś magiczny sposób zarejestrować na sezon więcej niż 25-ciu piłkarzy?

krawiecus Partyzant

0
26.11.2012 21:29    #4
Nie. Kluczem do sukcesu jest selekcja w okresie przygotowawczym i paru talenciaków w składzie.

Howie Partyzant

0
06.12.2012 16:38    #5
Kiedyś, w starszych wersjach Managera można było to obejść dzięki rejestracji zawodników z pierwszego składu na numerach ze składu B, czy C. Obecnie nie ma podobnej możliwości.

marcelekekek Partyzant

0
17.03.2014 12:36    #6
odświeże bo też mam pytanie do tego, czy da się jakoś w EDYTORZE zmienić tą liczbe zawodników do zgłoszenia tak jak np teraz w polskiej lidze że można 99 zgłosić

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.