Rejestracja składu

Marian B Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.11.2010, 17:36    Pytanie
Niemcy. Kupuję np. 5 zawodników których zgłaszam - rejestruję - do 1drużyny. Za chwilę przenoszę ich do rezerw aby tam mogli częściej grać i przy okazji utrzymali rezerwy w lidze grywalnej. Niestety tylko 3może grac równocześnie zgodnie z przepisami. Czy mogę w następnym okienku transferowym wykasować ich zgłoszenie do 1 drużyny aby mogli na raz wszyscy grac? W drugą stronę - Zgłaszam ich na początku do 2druzyny a później nie mogę wystawić wszystkich na raz w pierwszej! Numery są na szaro podświetlone i nic nie mogę zrobić - tylko komunikat ze max 3.

bugi42 Młody aktywista

0
11.11.2010 23:26    #1
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale jeśli tak to pewnie możesz zgłosić 3 spoza UE. Coś takiego, nie jestem pewien bo nie gram u szwabów. W każdym oknie można zmieniać rejestrację zawodników, jednego wycofać drugiego zgłosić, więc w następnym oknie możesz pozmieniać, ale masz tam jakieś ograniczenia.

PS: Ograniczeń nie ma wcale w Anglii, natomiast często potrzebne jest pozwolenie na pracę co czasami bardzo utrudnia sprowadzenie jakiegoś wonderkida z Brazylii.
...

Scross Partyzant

0
11.11.2010 23:54    #2
Myślę, że mu chodzi o to ,że przenosi sobie powiedzmy CR9, Pepe, Pipitę i Ozila do rezerw, a tylko pierwsza trójka może w nich grać. Drogi Marianie podejrzewam, że jest to zabezpieczenie przed przenoszeniem najlepszych piłkarzy do rezerw w celu zwyciężenia ligi. Jeżeli to przepis to tego nie ominiesz, to nie RL Life.

bugi42 Młody aktywista

0
12.11.2010 10:26    #3
Możliwe, ale jak chcesz żeby nabawili się kontuzji to proszę bardzo. Ja ustalam składy rezerw i I drużyny na początku sezonu, jeśli mi potrzebny to na mecz przenoszę jakiegoś z rezerw do I. Udostępniam zawodników żeby grali w rezerwach, aż do odzyskania pełnej kondycji, jest taka opcja w FM-ie.
...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.