Reputacja klubu

Rafal9116 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.07.2008, 17:06    Pytanie
Witam mam pewien dość poważny problem. Gram Lechem Poznań i mam rok 2016. Mój klub co roku wygrywa ligę, co roku walczy z sukcesami w pucharach polski i nawet co roku wychodzi z fazy grupowej Ligii Mistrzów( ostatnio 1/2 LM) a mimo to moi piłkarze są tak ambitni że co roku muszę sprzedawać kilku wartościowych graczy mojej drużyny.Problem mam także z transferami bo żeby się liczyć w Europie to trzeba sprowadzać dobrych grajków a ci nie chcą przychodzić nawet tacy z np Partizana lub ligi Bułgarskiej czy Rosyjskiej. Co mogę zrobić żeby lepsi gracze chcieli do mnie przychodzić? Co mam robić aby ranga ligi kraju klubu itp wzrosła?

najdi013 Partyzant

0
19.07.2008 18:52    #30
[quote=glosik1]Z każdego kraju mozna znaleźc talent ostatnio zobaczyłem swietnie zapowiadającego sie newgena z wietnamu , czekam aż skończy mu sie kontrakt.
Z resztą nawet dużo większa korzysc finansowa jest jak sie sprowadzi talent za darmoche a sprzeda gwiazdę za kasiore:D[/quote]

zgadzam sie w 100% ja znalazjem kolesia PA 197 a kraj pochodzenia... Burkina Faso

Rafal9116 Partyzant

0
19.07.2008 23:29    #31
[quote2=najdi013][quote=glosik1]Z każdego kraju mozna znaleźc talent ostatnio zobaczyłem swietnie zapowiadającego sie newgena z wietnamu , czekam aż skończy mu sie kontrakt.
Z resztą nawet dużo większa korzysc finansowa jest jak sie sprowadzi talent za darmoche a sprzeda gwiazdę za kasiore:D[/quote]

zgadzam sie w 100% ja znalazjem kolesia PA 197 a kraj pochodzenia... Burkina Faso[/quote2]

glosik1 zgadzam sie ze mozna znalezc swietny talent z iranu za darmoche i sprzedac go za np 16mln do chelsea tak jak ja zrobilem

jak ktos mi powie jak wrzucic screena to pokaze moja jeszcze nieoszlifowana gwiazde ktora narodzila mi sie w szkulce juniorskiej kilka sezonow temu

felkowsky Partyzant

0
20.07.2008 01:38    #32
w cm4 :] gralem legia i po chyba 8 sezonach wygralem puchar uefa, przedtem regularnie dochodzilem do polfinalow uefy po tym jak bylem eliminowany z fazy grupowej LM, i wtedy do wygraniu uefy reputacja chyba gwaltownie skoczyla do gory i sciagnalem do legii waltera pandianiego!!!, dzieki niemu w nastepnym sezonie LM byla moja! pandiani krolem strzelcow ligi polskiej i LM, to byl widok :] do tego lascha chelidze w obronie, fenomenalny gruzin ktorego sprzedalem potem do ajaxu za 80mln zl, karol piatek na lewej stronie i damien luna, argentynczyk ktory mial po 11-12 dryblingow na mecz, zbyt latwy byl cm4, teraz wygrac cos w europie z polskim klubem graniczy z cudem
czyli realistycznie jest ! :]

omega Młody aktywista

0
20.07.2008 08:36    #33
[quote=felkowsky]w cm4 :] gralem legia i po chyba 8 sezonach wygralem puchar uefa, przedtem regularnie dochodzilem do polfinalow uefy po tym jak bylem eliminowany z fazy grupowej LM, i wtedy do wygraniu uefy reputacja chyba gwaltownie skoczyla do gory i sciagnalem do legii waltera pandianiego!!!, dzieki niemu w nastepnym sezonie LM byla moja! pandiani krolem strzelcow ligi polskiej i LM, to byl widok :] do tego lascha chelidze w obronie, fenomenalny gruzin ktorego sprzedalem potem do ajaxu za 80mln zl, karol piatek na lewej stronie i damien luna, argentynczyk ktory mial po 11-12 dryblingow na mecz, zbyt latwy byl cm4, teraz wygrac cos w europie z polskim klubem graniczy z cudem
czyli realistycznie jest ! :][/quote]
brawo!
po pierwsze to jest FM 2008 a nie cm4;]
poza tym dzial przechwalki jest gdzies indziej
kolejne to cm4 byl banalny juz w 1-2 sezonie mozna bylo polskim klubem wygrac LM
wiec tak naprawde nie wiem czym sie podniecasz

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
20.07.2008 10:45    #34
[quote3=Rafal9116]
jak ktos mi powie jak wrzucic screena to pokaze moja jeszcze nieoszlifowana gwiazde ktora narodzila mi sie w szkulce juniorskiej kilka sezonow temu[/quote3]

alt+F9 albo print i screen i do painta. Potem wrzucasz najlepiej na:
http://bankfotek.pl/
albo
http://www.fmscreenshots.com/

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.07.2008 10:52    #35
[quote2=omega]
jak sie nie znasz to nie pisz bzdur
Do Legii sciagnalem 2 niemcow belga holendra hiszpana norwega rosjanina i wlocha
Oczywiscie mlodzi ale zdolni;] maja juz po 21-22 lata i kontrakt na 3-4;] [/quote2]

Cieszy mnie to,że umiesz czytać ze zrozumieniem.Mowa tu o FM 07 !!
Zrobiłem doświadczenie - ustawiłem reputacje na maxa,a Polska jako kraj rozwijający się.Co sie okazało ? Jedyni,którzy chcieli przyjść ,to Amerykanin David Topolski i Francuz Gonzalo Higuain....także omega,fahowcó,nie marnuj wakacji i ucz się czytać ze zrozumieniem.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.07.2008 o godz. 11:03

omega Młody aktywista

0
20.07.2008 11:36    #36
widac zcesto slyszales ten teks o czytaniu ze zrozumieniem bo bardzo ladnie go powtarzasz... ale w tresci wypowiedzi nie ma nic ze chodzilo o FM 2007 jedynie jest to napisane w kategorii wiec nie nazywa sie to brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem tylko slaba spostrzegawczosc
jak nie umiesz stosowac odpowiednich zdan do sytuacji to ich nie stosuj bo sie kompromitujesz

Rafal9116 Partyzant

0
20.07.2008 12:00    #37
A wiec pierwsza fotka wiadomo obecny poziom zawodnika a druga tez przeciez wiadomo:))

http://www.fotos(...)23b.html

http://www.fotos(...)08d.html

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.07.2008 12:00    #38
no fakt,to się nazywa brak spostrzegawczości,mój błąd...jak mogłem się tak skompromitować ? A wracając do tematu i kończąc,pozwolisz ze zacytuję (będzie to służyć jako pointa)

[quote=omega]
jak sie nie znasz to nie pisz bzdur
[/quote]

pozdrawiam

Rafal9116 Partyzant

0
20.07.2008 12:14    #39
madre slowa brutalny_kaziu :D

a takie jeszcze jedno pytanie czy jest mozliwosc ustawienia jakos kolejnosci tych atrybutow w fm genie 07 tak aby bylo jak w fmie?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.