Reputacja klubu

Olchu Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.12.2007, 19:12    Pytanie
gram 3 sezon Darlingtonem.Jestem juz w Coca-Cola Championship....mam reputacje regionalną.kiedy ona sie zmieni i od czego to zalezy??mam hajs,ale nikt na poziomie do mnie nie chce przyjsc...

eMiKa Młody aktywista

0
13.12.2007 19:18    #1
Możesz sprawdzić sobie swoją reputację w FMM,tam jest podane.Co do tego kiedy się zmieni,to poszukaj sobie na google od ilu punktów zmienia się reputacja.Im więcej wygrywasz i im dalej dochodzisz w pucharach,tym szybciej wzrasta reputacja.Bless Ya Man
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
13.12.2007 19:18    #2
Reputacja menedżera zależy od jego sukcesów...póki co jesteś znany tylko w regionie - kolejny poziom to chyba krajowa.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Visioner Przodownik pracy

0
13.12.2007 19:19    #3
no reputacje krajowa zyskasz gdy osiagniesz cos w championship (np jakies w miare wysokie miejsce) lub rozegrasz pare sezonow, a co do graczy na poziomie to do championship najlepiej nadaja sie polacy grajacy w OE badz tez tacy pilkarze jak lagiewka

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
13.12.2007 19:21    #4
Acha ty pytasz o reputację klubu...heh. Reputacja klubu ulegnie zmianie najprawdopodobniej bo zajęciu jakiegoś wysokiego miejsca w Championship lub po awansie do Premiership.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.12.2007 19:21    #5
nic na to nie poradzisz jedynym sposobem jest odnoszenie dalszych sukcesów ... a co do drugiej części pytania morze mieć wpływ twoja baza treningowa, reputacja twoja jako menago itd

Olchu Młody aktywista

0
13.12.2007 19:28    #6
baze treningową mam lichą,moja reputacja kontynentalna...wiekszosc polskich zawodników juz siedzi za granica.to juz 3 sezon.nie wazne...awansuje znowu jakimis frajerami to moze sie zmieni na krajową...bless...

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.12.2007 19:34    #7
Osiagnij sukces w Coca-Cola, awansuj do Premiership... Spokojnie jesli beda wyniki na pewno reputacja sie zwiekszy :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.