Reputacja Lecha

PolskiGuardiola Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.03.2011, 18:27    Pytanie
Otóż zakończyłem Lechem właśnie swój 3 sezon.Był on rewolucyjny ze względu na przede wszystkim pierwsze wyjście z grupy LM(z Realem,Panathinaikosem i Lewskim) i awans do 1/4(po pokonaniu Palermo 1-0 i 2-3).Ale o to po tym wspaniałym sezonie zaczęły się problemy.Wszystkie moje największe gwiazdy chcą odejść(m.in Gundogan, Sodinha, Krievts, Pereyra..).Czyli praktycznie cały szkielet zespołu.Dotychczas starałem się puszczać tylko 1 gwiazdę w czasie okienka(Stilić i Rudnevs po 7,5 mln E), ale teraz cały zespół się sypie.Nie chodzi tu o pieniądze, bo wartość klubu wynosi 86 mln E(29 miejsce), a na koncie mam 66 mln E.Poza tym w rankingu klubów zajmuję wysoką 27 pozycję(sporo punktów nabiłem wcześniej poprzez 3 miejsce w grupie LM i grze w LE).Co prawda inne kluby w pucharach grają piach, ale np.wywalczyłem dodatkowe miejsce w LM(14 miejsce wśród państw).
I stąd pojawia się moje pytanie..czy to jakoś polepszyło moją reputację?Piłkarze chcą odchodzić do słabszych i już też lig, a ja nie mam jak ich zatrzymać(nie lubię oddawać piłkarzy za darmo:D).Mogę dać im lepsze kontrakty, ale nie chcą nawet negocjować.Myślałem o powtórzeniu sukcesu sprzed roku, ale teraz nie mam szans.Myślę, że to przez reputacje ligi i klubu..ale czy da się ją podnieść i to w miarę szybko(z 3-5 sezonów)?
I nie chodzi mi tu o żadne edytory, bo to tylko niszczy przyjemność rozgrywki.
Ps.sorry jak to w zły miejscu pisze i za wszystkie błędy z góry, ale jest to mój pierwszy post na tej stronie, więc proszę także o wytknięcie wszystkich możliwych błędów.:)

BartekF07 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.03.2011 13:36    #10
PolskiGuardiola screen nie działa. Buduj powoli drużynę, tak jak mówi MagnificoManager.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.