Cześć wam! A więc tak, ja osobiście za wersją 2013 nie przepadam, nie podoba mi się - za to mój kumpel gra namiętnie, jak jak ja wcześniej z resztą w 2012 i... Po kilkunastu latach, które ten kumpel spędził w Lechu, 9 mistrzostw, kilka razy 1/8 LM, 2 razy ćwierćfinał i on mi mówi, że ma reputację ŚWIATOWĄ. Co jest chyba niemożliwe, przynajmniej tak było w wersji 12... Ja pamięam, że po kilukrotnym wygraniu premier league i ligi mistrzów + wiele innych sukcesów cały czas miałem rep. kontynentalną, która dopiero zrobiła się światowa, jak zająłem 2 miejsce na mistrzostwach świata, czyli z reprezentacją...
O co tu chodzi? Jakim cudem menedżer polskiego klubu bez sukcesów z reprezentacją i tak dalej może mieć reputację w FM 2013 światową? Może to ktoś jakoś potwierdzić. Dodam tylko, że ta reputacja weszła mu znacznie wcześniej niż po 9 mistrzostwach. Ja się śmieje, że to jakiś bug, pomóżcie to może jakiegoś browara wygram
O co tu chodzi? Jakim cudem menedżer polskiego klubu bez sukcesów z reprezentacją i tak dalej może mieć reputację w FM 2013 światową? Może to ktoś jakoś potwierdzić. Dodam tylko, że ta reputacja weszła mu znacznie wcześniej niż po 9 mistrzostwach. Ja się śmieje, że to jakiś bug, pomóżcie to może jakiegoś browara wygram
Najnowsze posty