Reputacja menedżera

serotonin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2011, 15:18    Pytanie
Witam.
Gram Legią już trzeci sezon, wygrałem ligę dwa razy i zapowiada się że wygram ją po raz trzeci, w zeszłym sezonie awansowałem do fazy grupowej LM ale nie poszło za dobrze zająłem 3 miejsce, awansowałem dzięki temu do LE i tam dotarłem do ćwierćfinału!! Wygrałem też dwa razy superpuchar Polski. W grze mam reputację kontynentalną. W obecnym sezonie wyszedłem z grupy LM i trafiłem na Barcę ale mecze jeszcze przede mną.
I dotarłem do setna sprawy, doszedłem do wniosku żeby spróbować przejąć inny klub i okazuje się że to nie jest takie łatwe. Większość klubów wyśmiewa moją kandydaturę :) Próbowałem w rożnych i tych z czołówki jak Juve czy Chelsea i takich gorszych jak Newcastle, Hertha Auxerre. O co chodzi ?? w FM2010 jak grałem Wisłą i miałem podobne wyniki jak tu z Legia to Juventus zaproponował mi pracę a w nowym FM jestem nikim z reputacja kontynentalną ??
Wytłumaczcie mi dlaczego tak jest bo nie kumam...

ksgdamian Partyzant

0
04.01.2011 15:31    #1
to że klub ma taka reputacje to nie znaczy ze ty tez bedziesz mial taka

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
04.01.2011 15:37    #2
Zapisz, zwolnij się z pracy i spróbuj ubiegać się o pracę. Jak się nie uda, wróć do poprzedniego zapisu.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

serotonin Partyzant

0
04.01.2011 16:20    #3
ksgdamian ja mam jako menedżer Legii reputację kontynentalną !!!! a nie klub, zaczynałem od amatora

Bolson robiłem tak i nic z tego, startowałem do Newcastle i wybrali Di Matteo :/

Slayer Warszawa Partyzant

0
04.01.2011 19:31    #4
Powód prosty, liga polska nie jest atrakcyjna..
Ja swoim Plymouth (3 liga angielska) awansowałem do premiership, a potem poszedłem do Chelsea, wygrałem m.in z Riijkardem i z Beenhakerem (btw, co on robi w ogóle w FM, on jest dyrektorem Feyenoordu...)

serotonin Partyzant

0
04.01.2011 20:18    #5
yh no to chyba jak gram takim nędznym klubem i potrafię dojść do Ćwierćfinału LE to o czymś świadczy :/

Dziwne to jest dla mnie w FM10 było o wiele lepiej tutaj to można co najwyżej przejąć klub z Championship beznadzieja jednym słowy !!!!!!!!

I co najlepsze mam reputacje kontynentalną a przegrywam o prace z szarakami co pierwszy raz klub jaki kolwiek prowadzą !!!

serotonin Partyzant

0
06.01.2011 20:46    #6
Może wreszcie ktoś mi wytłumaczy o co chodzi tej grze !!!!!!

Zdobyłem kolejne mistrzostwo. Odpadłem z Barcą w LM. w grze mój menedzer ma reputację ŚWIATOWĄ !!!!!!!!! i żaden klub nie chce mnie na managera!!!!!!

Liverpool zwolnił trenera złożyłem podanie i co odrzucone bo za słaby jestem a przyjęli jakiegoś ogórka który awansował z jakimś klubem z Championship i nie ma żadnych osiągnięć !!!!
Newcastle chce zwalniać trenera i jak zgłościłem swoją kandydaturę to wyśmiali mnie !!!!! O CO KUR*** CHODZI ???
Jaką mam pieć reputację żeby mnie przyjął taki klub GALAKTYCZNĄ CZY CO ?????
KOLEJNY PIER BUG W TEJ GRZE??? ILE TA GRA MA BUGÓW RZYGAĆ SIĘ CHCE !!!!

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.01.2011 o godz. 20:52

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.01.2011 20:59    #7
No to idź do jakiegoś klubu z Championship, a po sezonie pewnie zgłosi się po Ciebie ktoś z czołówki...
Jesteśmy tu aby pomagać...

Falcon Przodownik pracy

0
06.01.2011 22:35    #8
[quote=serotonin]Może wreszcie ktoś mi wytłumaczy o co chodzi tej grze !!!!!!

Zdobyłem kolejne mistrzostwo. Odpadłem z Barcą w LM. w grze mój menedzer ma reputację ŚWIATOWĄ !!!!!!!!! i żaden klub nie chce mnie na managera!!!!!!

Liverpool zwolnił trenera złożyłem podanie i co odrzucone bo za słaby jestem a przyjęli jakiegoś ogórka który awansował z jakimś klubem z Championship i nie ma żadnych osiągnięć !!!!
Newcastle chce zwalniać trenera i jak zgłościłem swoją kandydaturę to wyśmiali mnie !!!!! O CO KUR*** CHODZI ???
Jaką mam pieć reputację żeby mnie przyjął taki klub GALAKTYCZNĄ CZY CO ?????
KOLEJNY PIER BUG W TEJ GRZE??? ILE TA GRA MA BUGÓW RZYGAĆ SIĘ CHCE !!!![/quote]
Mówi się trudno. Ja nie słyszałem aby trener z Polski dostał posadę w angielskim klubie. Ja zauważyłem że dużo łatwiej przejść z dobrego klubu do dobrego( np dajmy na to z Barcy do Chelsea) aniżeli z jakiegoś słabszego do dobrego( tak jak jest w Twoim przypadku).
Ja np. po MŚ liczyłem na fajną posadę w jakieś konkretnej reprezentacji i tak mi się udało że trenuje Ghanę, w której mam aż jednego bramkarza. A jak to w fm po dużej imprezie wyrzucali trenerów z lepszych reprezentacji

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.01.2011 o godz. 22:39

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

serotonin Partyzant

0
07.01.2011 09:30    #9
Falcon co to za przyjemność z dobrego do dobrego :) To po co gra mi dała reputację światową jak jest ona gówno warta w grze ??? i nie oszukujmy się że Newcastle, West Ham czy hertha są dobrymi klubami :) Straszne przeciętniaki ligi angielskiej czy niemieckiej

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.