Retain

Tylka11 Proletariat

0
11.11.2007, 14:34    Pytanie
Siemka.Mam pytanko czy gdy włącze sobie pliczek retain i wybiore małą albo średnią baze danych to będzie ona mniejsza niż w dużej bazie danych.Mam dosć słabego kompa i gdy wybieram dużą baze poprostu nie da się grac.Mój komp to:AMD Athlon 1,7 GHz 512 ram i GeForce 5200

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.11.2007 14:40    #1
1. Plik retain działa niezależnie od wybranej wielkości bazy.
2. Plik retain jest substytutem ogromnej bazy danych.
3. Niestety twój komputer jest za słaby, zeby grać na pliku retain. Powinieneś mieć przynajmniej 1 GB RAM-u i trochę mocniejszy procesor.

Post pomocny

Tylka11 Proletariat

0
11.11.2007 14:45    #2
spodziewałem sie tego chyba czas zacząc odkładac kase na nowy ram i procka :D:D:D Dzx Wujku

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.