rezerwy w lidze

cu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.06.2009, 18:31    Pytanie
niektóre zespoły primera division mają swoje zespoły grające w niższych ligach - castilla, valencia mestalla, atletico C. czy grając innym pierwszoligowym zespołem hiszpańskiej ligi (w moim przypadku rayo vallecano) istnieje możliwość wprowadzenia swoich rezerw do regularnych rozgrywek liniowych? nudzi mnie ciągłe ustawianie cotygodniowych meczy towarzyskich żeby tylko utrzymać rezerwy w formie..

maciekigood Młody aktywista

0
08.06.2009 18:53    #1
Niestety takiej możliwości raczej nie ma.

PS. Chyba, że w jakimś zmyślnym edytorze, ale ja na tym się nie znam.

eDiT: Mój błąd. Wybaczysz? ;p

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.06.2009 o godz. 19:02

devil11 Przodownik pracy

0
08.06.2009 18:56    #2
Jeżeli Twój klub będzie miał coraz wyższą repiutację, to zwiększy to szanse na to, iż rezerwy Rayo pojawią sie w Segunda division B. Ja dla przykładu po 5 sezonach gry Rot-Weiss Essen, kiedy mój klub był już 2 sezon w Bundeslidze ujrzałem swoje rezerwy w Regionallidze :D, więc na pewno jest taka szansa :)

EDIT: maciekigood cu chodziło chyba o to, żeby wprowadzić swoje rezerwy do normalnych rozgrywek ligowych (niekoniecznie do najwyższej klasy rozgrywkowej ;]). Poza tym w edytorze takich rzeczy nie da się niestety zrobić ;/

EDIT: maciekigood wybaczam i sam proszę o wybaczenie xD

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 08.06.2009 o godz. 19:12

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution