Rezerwy we Włoszech

Yodassss Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.02.2008, 17:58    Pytanie
Tak, wiem, już jest FM 2008 i wszyscy pewnie o 2007 zapomnieli. Ale zapewne w najnowszej wersji jest to samo :P

Otóż moje pytanie dotyczy rezerw - gdzie one grają? I czy jest jakaś możliwość "podglądania" poczynań naszych piłkarzy w rezerwach?

Rezerwy w Hiszpanii grają normalnie w ligach, w Polsce czy Anglii mają swoje własne ligi, a we Włoszech?

Yodassss Młody aktywista

0
11.02.2008 00:18    #10
A skoro już jestem przy temacie Hiszpanii i edytora, nie chce zakładać nowego tematu ...

Otóż - gdy w edytorze szukamy np Warty Poznań, to przy niej ukazuje się "Polish Lower Division" i w sumie nie można doszukać się tam podziału na grupy, drużyny et ecera.

Gdy zaś wpiszemy jakaś Hiszpańską drużynę z Tercera Divison np Bara Azul (fajny talent tam gra, Chiki ;]) to wyświetla się "Spanish Third Division Gruppe 13". I tutaj jest już podział na 20 grup, drużyny, ich reputacja, składy.

Tutaj pojawia się moje pytanie - czy da się "uaktywnić" tą 4 ligę, żeby była w grze? Jeśli tak, to jak to zrobić?

Moderatorów proszę o zmianę tematu na "Rezerwy we Włoszech + Lige Hiszpańska", żeby nie było, że zmieniam temat ;]

Bartez Przodownik pracy

0
11.02.2008 00:23    #11
A nalepsze jest to że zawodnikom grającym w takich rezerwach mecze w aktywnej lidze bądź nawet nieaktywnej mecze zapisują się piłkarzom do historii. Przykład: U mnie Legia II gra w Lower Division i przykład Jęrdzejczyka. Tak jak na obrazku.

Tzar Przodownik pracy

0
11.02.2008 00:27    #12
Hehe, Yodassss w Polsce nie ma i nie będzie 4. ligi, chyba że jakiś fan zrobi to tak jak ktoś zrobił moda z 3. ligą polską.

A co do Hiszpanii i rezerw, to muszę cię zmartwić. W tym kraju jest bug (bardzo już niesławny) i rzadko udaje się zgłosić rezerwy do gry tak, żeby nie było samych szaraków.

Tzar Przodownik pracy

0
11.02.2008 03:06    #13
Ups... sorry za powyższego posta - zapomniałem, że to o FM 2007.

Yodassss Młody aktywista

0
11.02.2008 07:52    #14
W Hiszpanii, w drużynach, które mają rezerwy, też sie zawodnikom zapisuje w historii ;]

Tzar - ale mi chodzi o 4 ligę hiszpańską. I sądze, że na całym świecie jej nie ma. Aczkolwiek, skoro jest w edytorze (wszystkie 20 grup), to na pewno da się jakoś ją "uaktywnić".

Bartez Przodownik pracy

0
11.02.2008 10:06    #15
No uaktywnić się nie da. We włoszech(chyba) w anglii nieaktywne ligi też są podzielone na grupy gdyż, jak sądzę SI uznało że ligi te - angielska, włoska czy hiszpańska są na tyle silne by zrobić im podział na grupy w nieaktywnych ligach.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.