Rezerwy??

mumelmann Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2007, 13:20    Pytanie
Mam FMa 2008 ver. 8.01, wlaczylem nowa gr, wybralem lecha poznan i ku mojemu zdziwieniu, nie mam zespolu rezerw!!
Dysponuje jedynie pierwszym skladem i u-21.
Podobnie rzecz sie ma we wszystkich polskich klubach, w anglii druzyny dyspunuje zespolami rezerw.
Czy ktos wie, czy mozna to zmienic??

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
24.11.2007 13:27    #1
Spokojnie zespół U-21 gra w rozgrywkach Młodej Ekstraklasy - tak jak naprawdę. W jego składzie może być 3 piłkarzy powyżej 21 lat.

Grają także w Pucharze U-21.

Rezerwy można utworzyć w edytorze. Niestety najprawdopodobniej będzie to dla Ciebie za trudne ale możesz spróbować. Nie wiem natomiast czy jeżeli już będziesz miał rezerwy to będą one grały w jakichkolwiek rozgrywkach.

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

boro92921 Przodownik pracy

0
24.11.2007 13:29    #2
wydaje mi sie ze zmienili tak nazwy na U-21 bo teraz w Polsce jes Młoda Ekstraklasa mysle ze mozesz tam tez dawac starszych zawodnikow (nie wiem do konca bo nie gralem w fm2008 jeszcze zadnym polskim klubem) i chyba sie tego nie da zmienic chyba ze pokombinujesz cos w edytorze

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.11.2007 13:54    #3
NIe da rady tego zmienic.Starszych graczy mozesz dac do zespolu Mlodej Ekstraklasy.

ari122 Partyzant

0
24.11.2007 13:59    #4
teraz w Polsce nie ma rezerw tylko jest młoda esktraklasa i to całe rozwiązanie tego problemu

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.