Rozbudowa bazy treningowej i szkółek młodzieżowych

Cichy9 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.06.2008, 16:07    Pytanie
Prowadzę Wisłę Kraków w sezonie 2012/2013. Moja baza szkoleniowa rozbudowana jest na poziomie 17, gdy proszę zarząd o rozbudowę, odrzuca moją prośbę, mówiąc, że obiekty są najlepszymi w lidze. Jednak nie chcę, aby były one najlepsze w lidze, ale jedne z lepszych na świecie. Co zrobić, aby zarząd zgodził się je ulepszyć do wyższego poziomu?

kubamaly93 Młody aktywista

0
11.06.2008 16:47    #1
Z pewnością musisz wypełniać cele postawione przez Twój zarząd klubu. Jeśli Twój status managera będzie bardzo pewny to zarząd zgodzi się na każdą prośbę. Z wisły nie rób zespołu o randze światowej. Jest to przeciętny team, a baza treningowa jest adekwatna do rangi czy reputacji zespołu.

Cichy9 Partyzant

0
11.06.2008 17:12    #2
Wiele znacznie wyżej notowanych zespołów uległo mi bez większego trudu i nerwów, wiec zanim się wypowiesz to zastanów się i popatrz dobrze, ze jest rok 2012, a właściwie to już 2013, w którym wielka Legła spada do 2 ligi. ale nie o tym mowa. Mam jeszcze jedno pytanie, gdyż pierwszy problem udało mi się już rozwiązać. Zleciłem już rozbudowę i dlatego zarząd tak argumentował swoje decyzje. Obecnie mam bazę na poziomie 20 + akademia piłkarska. Moje drugie zapytanie odnosi się szkolenia. Mianowicie przy najlepszej bazie szkoleniowej jak długo trzeba czekać aby podnieść CA zawodnika np o 50 stopni. Tak orientacyjnie

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.06.2008 17:28    #3
1. Nie obrażaj go, bo chciał Ci pomóc.
2. Nie obrażaj Legii, bo wojny klubowe są zakazane.

A jeśli chodzi o drugie pytanie:

Na wzrost umiejętności zawodników jest ważna baza szkoleniowa, ale czym to jest bez odpowiednich trenerów. By Twoim zawodnikom umiejętności szybko rosły, musisz zatrudnić najlepszym (jak na Twoje możliwości) trenerów. Przy odpowiednim reżimie jest szansa, że dosyć szybko umiejętności rosną, ale czy o 50 stopni, tego nikt Ci nie powie.

Palimpsest Młody aktywista

0
12.06.2008 12:06    #4
Sorry kerry ale on przecież nie obraził kubamalego osobiście,co najwyżej Legie tu się zgodzę,więc ad.1 wg. mnie jest niepotrzebny:)
@

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution