Rozbudowa obiektów młodzieżowych

crimson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.03.2008, 18:42    Pytanie
Gram AC MILAN i chciałbym rozbudować w klubie obiekty młodzieżowe.
W chwili obecnej stan: dobre obiekty młodzieżowe + akademia piłkarska.

Problem jest taki, że gdy proszę zarząd o rozbudowę to dostaje odpowiedź, że zarząd już się tym zajął. Czekam 2 sezony i nic, nie ma żadnej informacji o rozbudowie.
Poprosiłem jeszcze raz, czekam pół roku i to samo - ani rusz.

Czy to jakiś bug czy jak? W tej chwili mam najbogatszy klub świata (wartość ponad 600 mln euro) więc nie wiem dlaczego zarząd nie zabiera się za wykonanie.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.03.2008 18:47    #1
to nie bug, to zależy z jakiego poziomu do jakiego rozbudowujesz. Bo im lepsza szkółka, tym dłużej będzie trwać jej rozbudowa :) zwłaszcza że masz dobre obiekty :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.03.2008 o godz. 18:47

wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.03.2008 23:21    #2
Czasami może być tak że jak masz za mało młodzików to Zarząd nie chce rozbudowywać bo wtedy to nie ma sensu ;p albo mogą być problemy z miejscem pod budowę szkółki

crimson Partyzant

0
25.03.2008 23:38    #3
w mediolanie? :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution