rozmowy motywacyjne

krolik12345 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.07.2009, 15:52    Pytanie
siema!
wcześniej się nad tym nie zastanawiałem, ale mam pytanie odnośnie rozmów motywacyjnych : jeżeli powiem zespołowi, dajmy na to ,,możecie wygrac(obojętnie co, to jest nieistotne)a potem jeszcze zawodnikowi np. ,,gramy swoje", to ten zawodnik weżmie do siebie obydwie mowy, czy tylko tą ostatnią przed wyjściem na murawe???

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.07.2009 15:58    #1
Jezeli druzynie powiesz ze "moga wygrac" a zawodnikowi ze "ma zagrac swoje" to ten zawodnik zagra wg tego ze "ma zagrac swoje" a reszta druzyny wg "mozecie wygrac":-)

EDIT wlasnie po to sa indywidualne rozmowy bo kazdy gracz z druzyny moze inaczej reagowac na rozmowe druzynowa...jednego stwierdzenie "mozecie wygrac" moze podbudowac, drugiego "spalic"..a trzeci to oleje i nie bedzie to mialo wplywu na jego gre....polecam zerknac od czasu do czasu na raport asystenta o rozmowach motywacyjnych

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 30.07.2009 o godz. 16:04

krolik12345 Partyzant

0
30.07.2009 16:02    #2
przypuszczałem że tak jest, ale w rzeczywistości trenerzy najpierw oceniają postawe całej drużyny a dopiero potem poszczególnych zawodników, wiec myślałem że zawodnik weżmie dosiebie wszystko co mu powiem. ale skoro tak nie jest to ok

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.