Nie pamiętam za bardzo jak to było, ale chyba coś w ten deseń, że scout ocenia ogólne zdolności zawodnika, więc jeśli dał mu 2.5 gwiazdki to nic z niego nie będzie. Asystent natomiast ocenia go na tle Twojego zespołu, więc jeśli dał mu 5 gwiazdek, to znaczy, że byłby on w Twoim team'ie wielką gwiazdą. Nie wiem czemu natomiast -jest tak, że czasem zawodnikom mającym większość atrybutów na poziomie 7-9 dają po 4-5 gwiazdek, a innym, z jakby się mogło wydawać statami o niebo lepszymi 13-15 dają 2.5... Także mówię, nie wiem, czy czasem czegoś nie pomieszałem, coś mi tam świta ale nie wiem za bardzo gdzie, możliwe, że pomyliłem ocenę scout'a z oceną asystenta. Więc lepiej poczekaj, aż ktoś potwierdzi lub zaprzeczy mojej wersji, bo sam nie jestem pewien. Chociaż możesz zweryfikować sam - jeśli prowadzisz słaby klub z cienkimi kopaczami, scout Ci mówi, że ten grajek to dno, a asystent, że byłby u Ciebie gwiazdą, to to może się zgadzać. Mimo iż w kategorii talentu czy potencjału nie jest zbyt wybitny, w słabym klubie i lidze poradzi sobie bez problemów. A jeśli jest na odwrót - prowadzisz mocny klub, przy takim raporcie scout'a i asystenta, to coś się tu nie zgadza... Dlatego lepiej poczekaj jeszcze na wypowiedź bardziej doświadczonego gracza
Najnowsze posty