Rozwój zawodnika wg scouta

Giampietro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.09.2012, 21:09    Pytanie
Witam , od zawsze ( od kiedy gram w fma czyli jakies 9 lat )nurtowało mnie pytanie :
Zadam je pewnym przykładem ,
Przykładowy piłkarz :

Federico Martinez , znalazłem sobie takiego piłkarza w genie scoucie , no i sprawdzam CA ma 78 i PA 112 , no to w programie rozwijam go na 112/112 i sprawdzam tak zwane best potential rating , świetny dla mnie gdyż zazwyczaj gram klubami z niskich lig.

Teraz pytania :

1. Gram klubem z podstawową bazą treningową , czy mam szanse używając jakiś dobrych programów treningowych rozwinąć Federico do maksimum ?
2. Czy jeśli genie scout przewiduje rozwój w/w piłkarza na maksimum 112 to choćbym nie wiem jak go ogrywał i stosował treningi mając nawet doskonałą bazę , on tej bariery nie przeskoczy ? ( pomijam trening zagrań )
3. Czy jeśli piłkarz ma CA 40 a PA 102 i klikam best potential raiting a on rozwija się tylko w genie scoucie do 83/102 to w klubie mam szanse go rozwinąć na maksimum?

Od 2 -3 lat śledzę uważnie stronę cmrev.com , czytałem mnóstwo artykułów , manifestów, karier itp i postanowiłem dołączyć do was.
Pozdrawiam Giampietro

//Edytowano 3 razy, ostatni raz 12.09.2012, 21:12

gucioprawda Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.09.2012 21:37    #1
1. Im lepsza baza, tym lepszy rozwój. Nie koniecznie do maksimum (patrz punkt 3).
2. 112 nie przeskoczy
3. Jeśli Genie mówi, że do 83, to do 83. To, ile z PA piłkarz rozwinie zależy od atrybutów. Dwóch ukrytych (profesjonalizm i ambicja) i determinacji. Był na ten temat artykuł, na łamach cmrev. Najważniejszy jest profesjonalizm, potem determinacja i na końcu ambicja.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.