Save

exeter_city Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.07.2012, 13:10    Pytanie
Niech ktoś wrzuci swój save tak przynajmniej z rozegranymi 2-3 sezonami. Na serwer lub na mojego maila:

Co mogę zaoferować to naleśnika którego nie zdołałem zjeść, z dżemorem lub z cukrem. :P

Falcon Przodownik pracy

0
11.07.2012 09:27    #10
http://www.fm-ba(...)ive.html

Coś takiego znalazłem tylko nie wiem co to warte.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

loswariatos Młody aktywista

0
11.07.2012 13:38    #11
[quote="exeter_city"]nie wiem jaki jest sens pisania bzdur skoro nie zamierzacie wysłać save'a. Temat do zamknięcia.[/quote]
Zero konkretów co do lig, rozmiaru bazy danych, dodatkowych piłkarzy. Ludzie wypisali w którym roku są aktualnie w swoich grach to nawet nie raczyłeś napisać czy Ci pasuje czy nie. I na koniec jeszcze pretensje :| Pomijam już formę Niech ktoś wrzuci...
meglio fascista che frocio

exeter_city Partyzant

0
12.07.2012 09:05    #12
Napisałem jedynie co do roku, a co do reszty, to byle jaki save by mi pasował, bo darowanemu koniowi nie patrzy się w zęby. Znalazłem to co wrzucił faclon i skorzystałem z tego.

Niech ktoś wrzuci ? Co w tym złego człowieku, potem wytłumaczyłem że po prostu chciałem zagrać, co miałem przelać 100 zł tego kto wrzuci na serwer 30 mb-50 mb plik ? Wielki hrabia co wieczorem gnój rozrabia.

loswariatos Młody aktywista

0
12.07.2012 19:25    #13
[quote="exeter_city"]Niech ktoś wrzuci ? Co w tym złego człowieku, potem wytłumaczyłem że po prostu chciałem zagrać,[/quote]
Tryb rozkazujący, człowieku.
[quote]co miałem przelać 100 zł tego kto wrzuci na serwer 30 mb-50 mb plik ?[/quote]
W zależności od konfiguracji parę sezonów to nawet 350mb.
[quote]Wielki hrabia co wieczorem gnój rozrabia.[/quote]
bez komentarza.
meglio fascista che frocio

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution