Save sie nie wczytuje

chrym44 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.07.2011, 21:32    Pytanie
Witam.

Gram na FM 2011 v11.3.0 z updatem Revolution Update Team v0.1 drużyną Ruch Chorzów. Niestety, po dwóch próbach rozpoczęcia rozgrywek Ekstraklasy doszedłem do wniosku, że jestem bezsilny. Otóż save pada na nastepna gre po zakonczeniu ostatniego meczu przed inauguracja Ekstraklasy, i to regularnie. Nieważne ile lig uaktywnie i jak duza bedzie baza danych.

Objawy:
- XML parsing errory w plikach default.xml, Profile0.xml i last_saved_game.xml (gdy save pada, nagle staja sie puste)
- podczas recznego wczytywania gry wyskakuje blad "Zapisana gra nie została wczytana"

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.07.2011 21:39    #1
Tylko jedem pomysł mi do głowy przychodzi. Zakładam, że masz Vistę lub Siódemkę. Odkryj ukryte foldery i wejdź w :

C:Użytkownicy"Twoja nazwa uzytkownika"AppDataRoamingSports InteractiveFootball Manager 2011

I usuń folder settings

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
23.07.2011 21:40    #2
Widocznie musisz mieć za mało miejsca na dysku i sejw nie może się do końca zapisać. Pousuwaj wszelkie syfy z tego dysku i wtedy zapisz :)

chrym44 Partyzant

0
25.07.2011 22:41    #3
Faktycznie, gram na siodemce. Usuwanie folderu settings nic nie daje, sejva sie nie da wczytac. Na partycji gdzie sejvy sa mam 20 GB wolnego miejsca, wiec watpie, by FM potrzebowal jeszcze wiecej na sejvy. Zdaje mi sie, że update nie jest kompatybilny.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
26.07.2011 09:37    #4
Hmmm prawdę mówiąc chyba wszyscy członkowie RUT mają inne systemy niż siódemka, więc teoretycznie jest taka opcja, tylko to trochę bez sensu bo ten plik nijak nie ingeruje w kod gry więc powinno zapisywać się tak samo.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

chrym44 Partyzant

0
26.07.2011 11:12    #5
W takim razie sprawdze czy problem sie powtorzy na XP-ku.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.